Najnovije vesti

OŠTRE OPTUŽBE: Severina zbog Milana Popovića napala i sudije, a onda je usledio hladan tuš!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

BEZ DOKAZA

OŠTRE OPTUŽBE: Severina zbog Milana Popovića napala i sudije, a onda je usledio hladan tuš!

Stars
12:01h

Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Milan Popović i Severina Kojić dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pevačica je zatražila izuzeće celog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevenčanih supružnika.

Severina je, naime, navela da je opštinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između sudije i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su sudije donele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na štetu maloletnog deteta.

Sud je nakon njenih oštrih optužbi doneo rešenje da zahtev Severine Kojić nije osnovan zato što je pevačica iznela isključivo svoje lično mišljenje, ali ne i dokaze kojima ga potkrepljuje. Ona svoje tvrdnje zaista nije uspela da dokaže.

Ovo je bio još jedan bezuspešni napad Severine Kojić na Milana Popovića koji se od početka sudskog procesa trudi da, kako je objasnio, učini sve u cilju dobrobiti njihovog deteta.

Podsećamo, srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, viđa podjednako često kao i majka.

"Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dete bude s ocem?", rekao je Milan Popović u jednom intervjuu.

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na odlučujućem ročištu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru pod kojom će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke, a nedelju dana kod oca.

Pojedini mediji tada su preneli da je Severina pobesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pevačica žaliti na odluku suda što je ona očigledno i učinila, vrlo bezuspešno.

Severina Kojić i Milan Popović od 2013. godine vode bitku oko sina, kog su dobili u vanbračnoj zajednici.

foto: Dado Đilas

Kako se Severina udala za sina Dragana Kojića Kebe, tako je Aleksandar počeo da živi sa njihovom familijom, a njen suprug Igor Kojić je počeo da javno objavljuje zajedničke fotografije sa Milanovim i Severininim sinom.

Opštinski građanski sud u Zagrebu je potom doneo rešenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloletnog Aleksandra, ali se on oglušio na to i nastavio je da kači zajedničke fotografije čime je pokazao da ne poštuje sudsku odluku.

Severina je sada takođe pokazala nepoštovanje pokušavajući da ospori i sam sud.

(Kurir/Blic, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEVERINA I IGOR SASLUŠANI U POLICIJI: Kojići pred sudom zbog optužbi Milana Popovića

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...