ABRONOŠA: Koviljka se povatala s Pufnicom

Usred srede

ABRONOŠA: Koviljka se povatala s Pufnicom

Stars -

Najdraže moje, još jedna sreda je došla i jedva sam dočekala da se vidimo. Svakodnevno čujem razne tračeve o šemama naših poznatih ličnosti, ali ovo što sam nedavno saznala, verujem, niste očekivali.

Sećate se da sam prošle nedelje pisala o Koviljki, koja je bila u šemi sa Čarnom, kako bi je ova probila na scenu. E pa nakon toga, pevačica nije stala, već je bacila oko na još jednu koleginicu, takođe plavušu, zvaćemo je Pufnica. Elem, ona nema apsolutno nikakvog uticaja na javnost, niti je drugarici mogla da pomogne u karijeri, ali Koviljka se zaljubila u nju i bilo ju je briga za sve ostalo.

Njih dve su imale strasne noći, viđale su se redovno, izlazile, opijale se. A u javnosti su se predstavljale kao dobre prijateljice, koje s vremena na vreme popiju kafu. Ipak, početkom dvehiljaditih, dok se snimala jedna popularna muzička emisija, kolega ih je navatao u kupatilu studija. One ga nisu ni primetile jer su se žestoko dovatile, a njemu se ispunio muški san - da gleda lezbo-scene. Kada je došao sebi, pevač je ispričao poznanicima šta je video. Iako je to godinama važilo za legendu, jedna od mojih ptičica potvrdila mi je tu priču i rekla da su Koviljka i Pufnica imale i trojke sa muškarcima, i to za debelu lovu. E to mi već liči na Koviljku!

Druga priča tiče se jedne starlete, zvaćemo je Piromanka. Ona toliko obožava da se igra vatrom da je tako nedavno zapalila jednu svoju skupocenu stvar. A znate zašto? Samo da bi dospela u medije.

Moja prijateljica, koja je sarađivala sa Piromankom, kaže da je ova spremna na sve samo da bude u centru pažnje. Ipak, kada je shvatila da njena afera s vatrom i nije toliko zainteresovala medije koliko je ona htela, načisto je poludela. Zvala je moje koleginice i urlala na njih govoreći: „Šta ja treba da uradim da bi se pisalo o meni? Da imam saobraćajku ili da nastradam!“ Očito je i Piromanka svesna da je dosadila svima redom, a kako sam načula, sada kuje novu aferu, i to još veću. Naravno, svaku stvar koju zapali lepo naplati jer ih pre toga osigura. Nije mala naivna.

To bi bilo to, dragi moji. Čitamo se i sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track