Najnovije vesti

SRPSKI GLUMAC UHVAĆEN U PREVARI: Žena mu oprostila ljubavnicu, a sada je rekao o braku nešto, što vam se neće dopasti!
Foto: Damir Dervišagić

UMALO SE NISU RAZVELI

SRPSKI GLUMAC UHVAĆEN U PREVARI: Žena mu oprostila ljubavnicu, a sada je rekao o braku nešto, što vam se neće dopasti!

Stars

Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga, fitnes instruktorka Marija Savić Srećković pre dve godine bili na pragu razvoda jer ju je glumac navodno prevario.

Marija sa Kuburom ima dva sina, Aleksu (22) i Vanju (5), a prešla je preko navodatei oni danas uživaju u porodičnoj idli. Ipak, kada je zaljubljenost u pitanju, Aleksandar ima mišljenje koje se, možda, mnogima neće dopasti.

"Zaljubljen sam u naš porodični život. Međutim, ne znam da li zaljubljenost može da potraje 22 godine. Mi smo nekada bili zaljubljeni kada je bilo vreme za to, a smatram da svako ko kaže da je zaljubljen 20 ili 30 godina, pomalo laže. Ili ne razlikuje zaljubljenost od ljubavi. Zaljubljenost je jedan hemijski proces koji vas rastura hormonalno, dok je ljubav ono što čini pravi život. Mi danas imamo ljubav. Ona je takva da čini porodični život koji imamo održivim i trajaće dok smo mi živi i zdravi. Ljubav je kada ono malo godina što imate na ovoj planeti delite sa nekim drugim iz dana u dan", kaže Aleksandar Srećković.

foto: Marina Lopičić

On dodaje da ne veruje onima koji su u braku po 20, 30 ili 50 godina, a pričaju da se nikada nisu psovađali. Kako kaže da je naizlazio na nesuglasice koje su, kako kaže, rešavali uglavno razgovorom.

"Mora da postoji spremnost da vaš komfor u nekom trenutku bude žrtvovan", rekao je glumac. 

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Story, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Posle svađe sve je slađe: Ove zvezde su nakon raskida shvatile da ne mogu jedne bez drugih

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...