RIJALITI SAPUNICA: Divna prvog muža našla na televiziji!
Foto: SVET N. Kostic

Učesnica „Zadruge“ godinama tražila srodnu dušu

RIJALITI SAPUNICA: Divna prvog muža našla na televiziji!

Stars -

Milanovićeva se pre četiri godine prijavila za emisiju „Provodadžije“, gde je i upoznala Almira Asanovića, s kojim je živela dva meseca. Nakon toga udala se za Marka

Učesnica „Zadruge“ Divna Milanović, koja se proslavila u emisiji „DNK“, prvog nevenčanog supruga Almira Asanovića iz Miloševca pronašla je na televiziji!

Pre nego što se udala za Marka Kocića, Divna se prijavila za emisiju „Provodadžije“ na TV Hepi kako bi pronašla srodnu dušu, pa ju je voditeljka Ivana Savić spojila s nekadašnjim pilotom.

- Divna se na prvi pogled zaljubila u Almira i odmah se preselila kod njega. U selu svi su se čudili što je doveo devojku sa grbom, ali njemu je bilo bitno da ima nekog pored sebe. On je bio vredan, ali jedva su preživljavali. Nisu dobro funkcionisali u zajednici, pogotovo zbog Divnine ljubomore - kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Njen otac Toma nedavno je rekao da je nekoliko puta pokušao da izbavi ćerku od Almira.

- Divna je pre četiri godine živela s Almirom, pa je došla kući i tu sedela. Posle nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma, ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju, kod tog Almira, hteo sam čak i policiju da vodim, ali nije htela da ide od njega. Nedugo posle toga ga je napustila - rekao je Toma.

Željan pažnje

HTEO DA UĐE U „PAROVE“

Divnin prvi muž bio je jedan od potencijalnih učesnika „Parova“. Prošle godine Almir je kao gost ušao u rijaliti i pričao da je živeo u hraniteljskoj porodici do 2010. godine, a onda je pobegao jer su ga navodno zlostavljali. Tvrdio je da je bio pilot, a kasnije je radio svakakve poslove da bi preživeo.

Kurir / M. D.

Foto: Svet / N. Kostić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track