SLOBA RADANOVIĆ HAPŠEN ZBOG KOKAINA: Policija pronašla drogu u kolima Luninog dečka!
Foto: PrintScreen

PRIVEDEN U MARTU

SLOBA RADANOVIĆ HAPŠEN ZBOG KOKAINA: Policija pronašla drogu u kolima Luninog dečka!

Stars -

Sloba Radanović, pevač i učesnik rijalitija, priveden je sredinom marta zbog toga što je policija pronašla kokain u automobilu u kojem se nalazio sa prijateljima.

Slobodan je tom prilikom priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, gde je dao iskaz u kojem je naveo da nema ništa sa nedozvoljenom supstancom koja je pronađena u vozilu. Radanović je tada objacnio kako se u vozilu našla „praškasta materija bele boje”.

Naime, sve se dogodilo kada je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću, dok se nalazio u automobilu sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao kolegi da mu pomogne da je pronađu. Sloba je u izjavi ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

(VIDEO) PROMENILA PRIČU: Anabela se uživo uključila ali ono što je sad rekla za Lunu i Slobu, sve je zaprepastilo

"Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: „Gledaj gde je bacio kokain”, i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu", ispričao je Radanović i nastavio da uverava policajce da ne konzumira drogu.

foto: Printscreen YT

"Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike", istakao je u izjavi Sloba. Njegov slučaj se trenutno nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage. Kada smo pozvali Radanovićevu suprugu Kristinu da nam da komentar povodom ovog slučaja, ona nije mogla da veruje šta čuje, jer kako tvrdi, Sloba joj nikada nije ispričao da je bio priveden zbog droge.

"Potpuno sam šokirana ovom informacijom! Izgleda da je Slobodan imao mnogo tajni za koje nisam znala do njegovog ulaska u rijaliti. Iz tih razloga nemam komentar, osim da bi bilo najbolje da za tu informaciju pitate njegove roditelje ili možda advokata", rekla je zaprepašćena Kija. Izvor blizak pevaču otkrio je da je Slobi posle privođenja bilo loše i da dugo nije mogao da se oporavi.

"Nije mu bilo svejedno, jer je priveden sa svojim drugarima. Posle ovoga sigurno njihov odnos neće biti isti", kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman zbog istrage koja je u toku.

foto: PrintScreen

(Kurir.rs/Alo/N.M./Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track