PROMENILA ODLUKU: Nataša Bekvalac otkazala porođaj u Beču!
Foto: Dragana Udovičić

PREDOMISLILA SE

PROMENILA ODLUKU: Nataša Bekvalac otkazala porođaj u Beču!

Stars -

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, pop zvezda Nataša Bekvalac Lazukić odustala je od porođaja u Beču. Naime, Bekvalčeva je u dogovoru sa suprugom Lukom Lazukićem rešila da bi najbolje bilo da se porodi u Beogradu u državnoj bolnici jer ne želi da stvara dodatne komplikacije stalnim putovanjem na kontrole u glavni grad Austrije.

"Luka je odmah podržao ovu Natašinu odluku i nije pravio problem. Njih dvoje se veoma lepo slažu i dogovaraju o svemu, tako da je nakon Natine odluke da njihovu ćerkicu rodi u Beogradu bio saglasan sa tim", otkriva izvor.

"Nataša se odlično oseća, nema mučninu i lepo podnosi trudnoću. Nije od onih trudnica koje po ceo dan leže kod kuće i izvoljevaju, već je veoma aktivna. Svakodnevno šeta sa Lukom, posećuju prijatelje i skoro svakog jutra odvozi ćerku Hanu u školu. Ipak, odluku da se porodi u Beogradu, a ne u Beču, donela je nakon dugog razmišljanja. Kako bi povremeno morala da odlazi na kontrole u Austriju, što bi podrazumevalo da putuje avionom ili eventualno da ide automobilom, ona nije želela da sebi stvara dodatne komplikacije", kaže izvor i otkriva:

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

"Nataša ima veliko poverenje u naše lekare iz „Narodnog fronta”, gde je rodila ćerkicu Hanu. Kako je devojčica na porođaju imala skoro četiri kilograma, Natu su lekari porodili carskim rezom. Ovog puta želi prirodan porođaj, ukoliko beba ne bude preterano velika. Poznato je da je Nataša veliki borac, pa je svom suprugu Luki otkrila da bi volela da ovog puta na svet devojčicu donese prirodnim putem. Iako mnogi njeni prijatelji i članovi porodice smatraju da je to ludost, s obzirom na to da danas ima toliko drugih opcija za porođaj, Nata je odlučna da to bude prirodan porođaj", otkriva naš izvor.

Natašinu odluku da se porodi u Srbiji podržali su i članovi njene porodice.

"Njeni roditelji, kao i sestre, mnogo su se obradovali ovoj informaciji. Svi žele da odmah vide bebu kada se rodi i da budu tu za Natašu. Natašine sestre uveliko razmišljaju o imenu koje bi dale sestričini, a Nataša im je dala punu slobodu da razmišljaju o imenima. Naravno, njena ćerkica Hana se najviše raduje dolasku bebe jer je oduvek želela da joj majka rodi brata ili sestru", otkriva izvor.

...da je vazno samo ono sto se ne da kupiti❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

(Kurir/Alo, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja