Najnovije vesti

TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO OPLELA PO PEVAČICI: Anabela, o tebe su se svi češali, bolje se vrati u kontejner!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

RAT SE NASTAVLJA

TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO OPLELA PO PEVAČICI: Anabela, o tebe su se svi češali, bolje se vrati u kontejner!

Stars

Ulazak Lune Đogani u „Zadrugu” doneo je samo glavobolju njenoj mami Anabeli Atijas. Pop pevačica je svakodnevno u situaciji da komentariše ćerkino ponašanje u rijalitiju i sukobljava se sa svima

 

Naime, nakon izjave starlete Tamare Đurić da Lunina mladost nije opravdanje za to što je rasturila brak Slobi Radanoviću, oglasila se Anabela. Ona je ispričala kako se molila bogu za Tamarino zdravlje kada je imala komplikacije sa implantatima koji su joj ugrađeni u zadnjcu, te da joj je bilo veoma žao. Anabela je ispričala i da Tamara nema pravo da morališe jer je u rijalitiju „Farma” bila sa četvoricom muškaraca.

 

To je razbesnelo Đurićevu, koja je brutalno i bez dlake na jeziku isprozivala Anabelu i njenu ćerku Lunu.

foto: Printscreen

 

"Nema potrebe da se Anabela moli svom bogu za mene. Bolje bi joj bilo da se pomoli za to da u „Zadrugu“ nije poslala jednu, a da joj se ne vrate dve. O njih su se svi češali, što se kaže, kao medved o bukvu", kaže Tamara i nastavlja sa prozivkama.

 

"Kada Luna izađe iz rijalitija, najbolje bi bilo da je mama uda u serijalu „48 sati svadba”, a da onda pozovu ekipu emisije „Kuća od srca” i usele se konačno, jednom u životu. Na kraju će im ostati da pozovu emisiju „DNK” i utvrde da li je u pitanju mali Đogani", rekla je Tamara.

 

Starleta nije štedela pevačicu, pa joj je poručila da bi trebalo da se stidi zbog svoje ćerke, koju je poslala u rijaliti da predstavlja porodicu.

 

"Raduj se, Bukvo, što ti je ćerka rasturačica brakova. Budi ponosna na to i što si ikada imala čast da se prezivaš Đogani. Nemoj samo da te zloba vrati u onaj kontejner iz kojeg su te oni izvadili kao već formiranu - Bukvu. Ajde sad: „Amangava kekerava”. A ako smo već kod toga da nećemo komentarisati ljude zbog bolesti, nije mi jasno kako je tebe onda iko ikada prokomentarisao jer tvoj problem postoji još od vremena začeća bukvi do dana današnjeg kad si već prezrela i satrula bukva", nastavila je brutalno Tamara i dodala:

foto: Printskrin Youtube

 

"Ćerka ti je da se zakitiš njome. Prva švalerka države Srbije. Presekla se majka od glasina u njihovoj sorti da joj je ćerka usedelica i baba-devojka, pa pojurila da je uda, pa bar i za oženjenog, jer normalne žene u toj populaciji u njenim godinama imaju bar troje dece. Anabela, monogamija nije vrsta drveta, a bigamija je zabranjena u Srbiji", poručila je Tamara pevačici.

 

Kada smo kontaktirali sa pop pevačicom Anabelom Atijas kako bismo dobili njen komentar na prozivke Tamare Đurić, ona je samo kratko rekla: „Nemam komentar”, nakon čega je spustila slušalicu.

 

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...