(FOTO) SEĆATE SE HITA ALA, ALA? Proslavio je Seja Kalača, a evo gde je pevač danas i kako izgleda!
Foto: Printskrin Youtube

NIJE SE MNOGO PROMENIO

(FOTO) SEĆATE SE HITA ALA, ALA? Proslavio je Seja Kalača, a evo gde je pevač danas i kako izgleda!

Stars -

Seja Kalača svi znamo po velikom hitu "Ala, ala", ali oni koji ne prate pomno njegovu karijeru i dešavanja u Grand produkciji možda su izgubili trag ovom pevaču, budući da se poslednjih godina ne pojavljuje preterano u štampi i svoju karijeru ne gradi na skandalima, već na muzici.

Sejo je itekako aktivan, redovno nastupa, a jedna od pesama koje je izbacio ove godine nosi naziv "Zlatna medalja", i za nju je snimio i vrlo zanimljiv spot.

Sejo je nedavno je nastupao i na memorijalnom koncertu posvećanom prerano preminulom folk pevaču Ninu Rešiću u Bijeljini, i tada je otpevao njegovu pesmu "Ti si, ćerko, tatin sin".

foto: Printskrin Youtube

Sejo je bio dobro raspoložen, i otkrio je da se sa pokojnim Ninom, u čiju čast je te večeri pevao, nije previše družio, ali da je imao prilike da se sreće sa njim na snimanjima različitih emisija.

"Sećam se kako mi je jednom prišao s leđa, iznenada me obgrlio i poljubio u obraz, onako, od srca, na bazenima u Gradiškoj, gde smo snimali neku emisiju. Bio je te večeri nekako tužan", prisetio se Sejo.

Svi prisutni mogli su da se uvere da je Sejo i dalje u dobroj pevačkoj formi. A oni koji neko vreme nisu imali prilike da ga vide primetili su i da se fizički nije preterano promenio.

Evo kako Sejo danas izgleda:

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HERCEGOVCI ZAPEVALI I ODUŠEVILI GOSTA NA SVADBI: Ovako na engleskom zvuči tradicionalna pesma iz ovog kraja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track