MAJKA DIVNE DNK ZAPRETILA SOCIJALNIM RADNICIMA: Ubiću se ako mi ne vratite unuku!
Foto: Kurir

Kurir u Svilajncu

MAJKA DIVNE DNK ZAPRETILA SOCIJALNIM RADNICIMA: Ubiću se ako mi ne vratite unuku!

Stars -

Milijada Savić protestovala ispred Centra za socijalni rad, koji joj je oduzeo malu Kristinu i smestio je u hraniteljsku porodicu

Milijada Savić, majka učesnice „Zadruge“ Divne DNK, očajna je zbog odluke zaposlenih u Centru za socijalni rad, koji su joj oduzeli unuku Kristinu i smestili je u hraniteljsku porodicu, pa je juče od ranog jutra protestovala ispred te ustanove.

Ekipa Kurira juče je obišla nesrećnu ženu, koja je neprestano plakala, kukala i držala transparent na kojem je pisalo: „Vratite nam našu Kristinu! Ovo je nepravda! Pravda za našu unuku“. Kako niko nije obraćao pažnju na njene vapaje, Milijada je utrčala u prostorije Centra.

- Gde mi je unuka?! Vratite mi je! Ubiću se! Celu noć sam plakala, nisam oka sklopila - preklinjala je Divnina majka.

Milijada Savić, foto: Kurir

Prema onome što je zaposlena u Centru rekla Milijadi, mala Kristina se nalazi u hraniteljskoj porodici. Kad se malo smirila, s njom smo se uputili ka selu Gložane, gde živi s mužem i ćerkom.

Ovde živi Divnina porodica, foto: Kurir

- Dete je spavalo kad su ovi iz socijalnog došli. Počela sam da plačem i svađam se, a oni su mi pretili policijom. Odveli su dete od mene. Dete sam čuvala od 5. septembra i ništa mu nije falilo. Potpisala sam da sam ja trenutni staratelj, čak sam vodila Kristinu da vadi krv i mokraću i sve je u redu, zdrava je. Ovo je nepravda! Ranije su nas obilazili, znaju da moj muž radi i kupuje joj paštete, ima da jede. Zamerili su nam što nemamo kupatilo i što je kupam u koritu - plačući nam je ispričala Milijada, a potom dodala kako sumnja da će Kristinu vratiti roditeljima jer se njena ćerka nedolično ponaša u rijalitiju „Zadruga“:

- Verujte, mene je sramota što je Divna imala seks u „Zadruzi“! Takvim ponašanjem ne verujem da će povratiti dete!

Marija Dejanović - Foto: Kurir, PrintScreen; Damir Dervišagić

Tomislav Jovanović, foto: Kurir

Divnin otac ljut

ROBIJAĆU ZBOG NJE!

Tomislava smo zatekli kod kuće u selu, gde je čekao suprugu Milijadu da se vrati i saopšti mu lepe vesti. Ali kako se to nije desilo, on je očajan poručio:

- Dobro je što ja jutros nisam otišao u socijalno. Zna se šta bi bilo - robija! Oni su uzeli moje dete, bez nje neću moći da izdržim. To jako boli. Divna ostaje do kraja u rijalitiju, što znači da sedam meseci neće vratiti Kristinu, ako je i tad vrate - rekao je Jovanović.

Aleksandra Subotić, foto: Damir Dervišagić

Aleksandra ima isti problem

MAJKA BI DA MI ODUZME DETE

I učesnica „Parova“ Aleksandra Subotić preživljava sličnu dramu. Ona je juče iz vile otišla u socijalnu službu, i to zbog svoje majke Ljube Pantović, koja je pokrenula tužbu protiv nje za oduzimanje ćerke Magdalene (4):

- Ona moje dete želi da strpa u hraniteljsku porodicu! Hoće da je oduzme od svih nas. Ja sam staratelj mom detetu, ono nije priznato od strane oca. A i da hoće njen otac da se brine, ne može jer je u zatvoru. Ljuba optužuje mene i Davida da smo imali neke seksualne aluzije pred detetom.

foto: PrintScreen

Socijalno potvrdili pisanje Kurira

UZELI SMO IM DETE JER SU GA VODILI U RIJALITI!

Prema saznanjima Kurira iz Centra za socijalni rad, dete je privremeno oduzeto jer su ga nedavno odveli u rijaliti, na svadbu roditelja!

- Kristina je uzeta od bake jer nije ispoštovan naš dogovor. Pored katastrofalnih uslova u kojima je živela, što nije bilo presudno, glavni razlog je to što su je vodili u rijaliti. Devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu po odluci stručnog tima, van opštine Svilajnac, pošto su je roditelji ostavili i otišli u rijaliti. Tamo ima sve uslove za normalan život. Beba ne može u adekvatnom materijalnom smislu da bude kod bake i deke dok joj se mama i tata ne vrate, a kad se vrate, videćemo kako će se dalje odvijati - kaže nas izvor iz socijalne ustanove, a direktorka Centra je potvrdila naša saznanja:

- Tačne su vam informacije, ali ne smemo detalje da iznosimo u javnost. Najbitnije je da je dete dobro i obezbeđeno privremeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track