Najnovije vesti

OD MILJANINIH REČI ĆETE SE NAJEŽITI: Ono što je izgovorila Gastozu se ne prašta! Njegov odgovor će vas oduševiti
Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

OD MILJANINIH REČI ĆETE SE NAJEŽITI: Ono što je izgovorila Gastozu se ne prašta! Njegov odgovor će vas oduševiti

Stars

Miljana Kulić i Nenad Marinković Gastoz bili su dobri drugari, a onda se sve okrenulo. Kulićeva ga je nominovala, ali i izrekla uvrede od kojih ćete se naježiti.

Kada je Nenad čuo da ga je nominovala, otkrio je da ga žestoko izvređala tokom dana i udarila tamo gde ga najviše boli, iako je on čuvao pošto je tako obećao njenim roditeljima.

"Kada mi je umrla majka slala si bukete iz Niša, a onda mi kažeš nadam se da ćeš uskoro otići kod svoje majke i pevaš pesme, sram da te bude ali ovo nije prvi put da na taj način nekoga provociraš", otkrio je Nenad.

foto: Printscreen/Happy

Miljana je pokušala da se brani kako je pesmu pevala svojoj mami, ali ostali takmičari su potvrdili Nenadove reči.

Marija Kulić se vrlo brzo uključila kako bi dala svoje mišljenje o svemu.

"Gastozovu mamu ne pominji više jer takve stvari prevazilazi sve moguće granice, znam koliko si se isplakala za teta Gocom, vas dvoje možete da se družite ili ne, ali takve reči ne smeš da izgovaraš", rekla je ona.

foto: Printscreen

Nakon toga Gastoz je još jednom dao svoj komentar kojim je potresao sve.

"Neka priča Miljana, neću joj zameriti. Ja znam da moja mama sve ovo vidi, i ja jedva čekam da odem kod nje. Zna se šta piše na njenom spomeniku, i ja sam najponosniji što sam imao čast da joj baš ja podignem ploču. Rekao bih samo mojoj familiji i prijateljima da ne brinu, ja se ne nerviram na ove reči. A što se tiče Miljane, i dalje ću je braniti kao što sam i obećao njenim roditeljima", rekao je Nenad.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Cecina ćerka zapevala Gastozovu pesmu, KIDA kako zvuči

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...