TURCI NAPALI KARLEUŠU: Kolima je gurnuli s puta i izvređali je!
Foto: Zorana Jevtić

SKANDAL Istanbulski mediji pišu o incidentu sa JK

TURCI NAPALI KARLEUŠU: Kolima je gurnuli s puta i izvređali je!

Stars -

Uspela je na vreme da zakoči, pa nije bilo težih posledica. Dvojica napadača su pobegla, ali očevici su zapamtili registarski broj njihovog automobila. Policija ispituje slučaj

Jelena Karleuša doživela je pravi šok kada su je u Istanbulu dva muškarca napala i izgurala njen automobil s puta, pišu turski mediji!

Srpska pop zvezda često boravi u najvećem turskom gradu, gde njen suprug, fudbaler Duško Tošić, igra za Bešiktaš. Tako je nedavno, čim je sletela u Istanbul, Jelena krenula u obilazak grada automobilom i tada je doživela neprijatnost.

foto: Printscreen

Sukob navijača

Turski mediji već danima bruje o tom incidentu. Navodno, Karleušu su snimila dva muškarca, pa su je svojim automobilom pratili kroz grad.

- Jelena je proživela pravi šok pre nekoliko dana. Tokom vožnje gradom nju su bukvalno napala dvojica muškaraca. Videvši da je sama u kolima, oni su krenuli da prate njen auto u nameri da je povrede. Kada su za to našli prigodan momenat, na mestu gde nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali - rekao je izvor za turske medije i dodao da pevačica pukom srećom nije povređena.

- Dobro je da je prošla bez povreda. Uspela je da na vreme zakoči, pa nije došlo do težih posledica. Ta dva muškarca su odmah pobegla s mesta incidenta, ali očevici su zapamtili registarski broj. Jelena je bila uplašena i nije mogla da veruje da je neko spreman na takvo divljaštvo, a policija je preuzela sve mere da se počinioci pronađu - tvrdi izvor.

Emina Jahović, foto: Damir Dervišagić

Emina Jahović

SVI ME PITAJU O JK!

Poznato je da je Karleuša popularna u Turskoj, što je nedavno potvrdila i njena koleginica Emina Jahović, koja s mužem Mustafom Sandalom i sinovima živi u Istanbulu.

- Duška vole, a onda, kada su videli nju, fascinirali su se jer je plavuša. Svi me pitaju za nju da li je znam - rekla je nedavno Emina.

Duško Tošić, foto: Zorana Jevtić

Kako dalje navode turski mediji, Duško se veoma uznemirio zbog incidenta koji je njegova supruga doživela, pa je odlučio da joj unajmi dva telohranitelja koja će je čuvati tokom boravka u Turskoj. Takođe, Turci pišu da nadležni organi sumnjaju da su napad izvršili navijači koji ne vole Bešiktaš, verovatno pristalice Fenerbahčea, jer Karleuša nema problema u Turskoj i dosad nije doživela nikakvu neprijatnost.

foto: Printscreen

Preterivanje

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Zato smo pozvali njenog menadžera.

- Turski mediji preteruju, tako nešto se nije dogodilo - kratko nam je rekao Zoran Birtašević.

Kurir / JELENA STUPARUŠIĆ

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVE GRMI KADA SE ONA POJAVI: Karleuša u vrelom kombinezonu pokazala čime raspolaže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja