Najnovije vesti

(FOTO) OTKRIVENA ŠOKANTNA PREPISKA POZNATOG KOMPOZITORA I BILJANE: Molim te dođi da me ..... 20 minuta i ostaviću te!
Foto: Printscreen

SVI ZANEMELI

(FOTO) OTKRIVENA ŠOKANTNA PREPISKA POZNATOG KOMPOZITORA I BILJANE: Molim te dođi da me ..... 20 minuta i ostaviću te!

Stars

Biljana je nedavno ušla u rijaliti "Parovi" da se bori za vrednu nagradu i napravila opštu pometnju. Priznala je vezu sa oženjenim kompozitorom, a onda je njena bivša drugarica, Atina Ferari, otkrila javnosti šokantne poruke koje je Biljana slala.

Naime, nakon što je Biljana izjavila da joj je Atina preuzela momka, Ferari se javila kako bi razjasnila priču oko kompozitora.

 

"Ja sam se sa tim kompozitorom o kome Biljana priča sa kojim je bila sedam godina u vezi ovog momenta čula i čovek mi je poslao i poruke koje je njemu Biljana slala. Ja ću ih sada pročitati. Biljana je poslala poruku kompozitoru . Molim te da ne raskidaš sa mnom molim te dođi da me j**** samo me j*** dvadeset minuta i neću da ti smetam. Moram da kažem da Biljana nikada nije bila sa tim čovekom u vezi. Čovek kompozitor koji je doveo je moj dobar prijatelj i on nikada ne bi bio sa Biljanom i ona ga savršeno ne zanima", rekla je Atina.

 

A u prilog tome, poslala je i printskrinove koji sve ovo dokazuje.

foto: Printscreen

Takmičari nisu mogli da veruju šta vide, a Biljana je priznala da je slala te poruke jer je bila zaljubljena, ali da je to sada prošlost.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...