PADAJU TEŠKE OPTUŽBE! SAŠKIN MUŽ O GLASINAMA Aleksandar: Sve je izmislio skriveni gej, Era Ojdanić!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

KARANOVA VARA SUPRUGA ILI NE?

PADAJU TEŠKE OPTUŽBE! SAŠKIN MUŽ O GLASINAMA Aleksandar: Sve je izmislio skriveni gej, Era Ojdanić!

Stars -

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan, otkriva odakle je potekla optužba da njena supruga ima ljubavnika.

Naime, Maca Diskrecija dobila je pre nekoliko dana na žurki informaciju od pevača, koji je došao u pratnji pevačice Vesne Zmijanac, da Saška Karan ima u spoljnom svetu ljubavnika Milana Simića.

Saškin suprug tvrdi da su te glasine potekle još iz vremena njenog učešća u prethodnom rijalitiju "Parovi".

foto: Marina Lopičić

On tvrdi da je pevač Era Ojdanić glavni krivac za takve optužbe na račun njegove supruge, te da netrpeljivost između njih traje odavno. Gazivoda kaže da mu se Erino ponašanje nimalo ne dopada, kao i da jedva čeka da ga sretne.

"Ta priča je poznata još od "Parova", od sezone u kojoj je Saška učestvovala sa Erom. Dakle, Era je bio taj koji je pokrenuo priču da je moja Saška u vezi sa tim čovekom, nakon jedne svađe, a namera mu je bila samo da je omalovaži. To ju je veoma povredilo, pa je razotkrila njegovu pravu prirodu. Rekla je da je Era gej i da voli mlade momke, a to što se piše da juri devojke samo je njegova maska", kaže Gazivoda i dodaje da zna ko je izvesni Milan Simić.

"Era se u poslednje vreme veoma ružno ponaša i mogu da vam kažem da jedva čekam da ga sretnem. Taj čovek, Milan Simić, zapravo je kompozitor i Erin dobar prijatelj, za kog znam da je ostao dužan mojoj Saški 10 hiljada maraka. Sreo sam ga samo jednom, pre 25 godina, i tom prilikom se Simić toliko uplašio od mene da se spotakao i pao", objašnjava Aleksandar Gazivoda.

foto: Marina Lopičić

Dok suprug kontroverzne učesnice "Zadruge" nema lepo mišljenje o narodnom pevaču, Era Ojdanić tvrdi da ga izuzetno poštuje, kao i njegovu ćerku, ali da Saška Karan ne može čak ni pod prozor da mu pljune. On kaže da joj je u nekim situacijama pomogao i da je razočaran zbog njenih izjava da je gej.

"Ona mi je apsolutno nebitna, a ja nebitne ljude i ne primećujem, kao da ne postoje. Ona mora da se nakači na nečije ime da bi bila viđena. Sad je našla da se zakači na moje, pa neka joj je sa srećom. Neka priča šta god hoće, ja znam ko sam i cela nacija zna Eru Ojdanića kao dobrog čoveka", kaže Era i dodaje da je i finansijski pomogao Saški Karan.

"Ja sam čak jednom ostao bez honorara da bih kod tih momaka izvukao honorar za nju, a ona mene sad naziva tako. Ja poštujem njenog muža i njeno dete, a Saška nije bitna uopšte. Ja je neću vređati, ne vređam nikoga. Mogu samo da me mrze i da mi pljunu pod prozor, a čak ni to ne mogu", završava Era Ojdanić.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo, N. Marić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ČIK PRIJO, ČIK: Evo šta Era Ojdanić uči svog unuka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track