LUNA NEĆE OVO IZDRŽATI: Slobi ugradili ŠIPKU U RUKU, a Anabela otišla na psihoterapiju!
Foto: Printscreen

PEVAČICI SVE TEŠKO PADA

LUNA NEĆE OVO IZDRŽATI: Slobi ugradili ŠIPKU U RUKU, a Anabela otišla na psihoterapiju!

Stars -

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, već dva meseca trpi konstantnu osudu javnosti zbog ćerke koja je u rijalitiju započela vezu sa oženjenim muškarcem, pevačem Slobom Radanovićem.

Pevačica je zbog svega toga morala da krene na psihoterapiju, kako bi što lakše prošla kroz turbulentan period.

"Anabela nije mogla ni da pretpostavi da će od početka rijalitija Luna biti glavna tema u svim novinama, i to zbog veze sa oženjenim muškarcem. Iako joj je pre ulaska u "Zadrugu" dala savet da bude ono što jeste i da ne krije osećanja ako se zaljubi, u jednom trenutku je počela ozbiljno da se preispituje. Daleko od toga da Luni nešto zamera, ali činjenica je da joj je teško da gleda "Zadrugu", pogotovo otkako je Kija ušla u rijaliti", rekao je izvor blizak Anabeli.

foto: Printscreen

"Bezrezervno podržava Lunu i beskrajno je ponosna na nju, jer smatra da se odlično nosi sa svim situacijama u kojim se našla, ali joj je teško da sluša osude na sopstveni račun. Upravo zbog tog pritiska je i rešila da krene kod psihijatra. Za sada, na seanse odlazi jednom nedeljno, a psihoterapeut joj pomaže da ovu situaciju sagleda iz svih uglova, čak i onog koji nije najprijatniji", objašnjava izvor i dalje otkriva šta je najviše zabolelo pevačicu, otkako je "Zadruga" počela.

"Svi ti hejteri na društvenim mrežama, koji svakodnevno na društvenim mrežama ostavljaju uvredljive komentare na račun Lune, Slobe, Anabele i Gagija... Sve te javne diskusije u kojima se vodi rasprava o tome da li je Anabela dobra majka ili ne, da li je Luna razmaženo derište ili ne, da li su Sloba i Kija planirali da on uđe u vezu sa Lunom, ko je najveći manipulator u celoj priči...Sve je to počelo da joj smeta, iako je verovala da će izdržati svaki pritisak. Zbog toga je i rešila da izbriše svoj profil na Instagramu jer više ne želi da se bavi tuđim mišljenjem.

Anabela zna ko je njena ćerka i kako ju je vaspitala i ako joj nešto zamera, to je naivnost. Međutim, čvrsto veruje da je Luni ovo najbolja životna škola i da će iz rijalitija izaći jača nego ikada. Do tada, njeni najbliži moraju da se izbore sa pritiskom kako znaju i umeju, a Anabela je spas našla upravo na psihoterapiji", zaključuje izvor.

foto: Printscreen

Podsetimo, Sloba Radanović je tokom polomio sebi ruku i operisan je,a kako je rekla voditeljka, njemu je ugrađena šipka. Luna je to vrlo teško podnela, a pitanje je kako će reagovati kada sazna da je i njenoj mami bila potrebna stručna pomoć zbog svega što se izdešavalo u poslednja tri meseca.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Seksepilna Luna Đogani zadivila svojim atraktivnim izgledom

(Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track