ŠABAN ŠAULIĆ SE POSTIDEO: Otkrio šta je uradio na unukinom rođendanu, zbog čega ga i dalje sramota!
Foto: Damir Dervišagić

KRALJ NARODNE MUZIKE PRIZNAO

ŠABAN ŠAULIĆ SE POSTIDEO: Otkrio šta je uradio na unukinom rođendanu, zbog čega ga i dalje sramota!

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, prisustvovao je rođendanskoj proslavi ćerke Ilde. Posebno mu se obradovala unuka Ema, a pevač je otkrio šta se dešavalo na njenom prvom rođendanu, zbog čega ga je kasnije bilo sramota.

Naime, Šaban je otkrio da svaki slobodan trenutak koristi kako bi obišao ćerku i zeta i proveo što više vremena sa unukom.

"Ja nemam mnogo vremena, oni stanuju na drugom kraju grada. Kad god sam slobodan, dođem kod njih i uvek je pitam nešto, ali njoj još ništa nije jasno. Ona ne zna ni ko sam ja, ni šta sam joj. Uglavnom ona je mala i ima predstavu da sam ja neko ko je tu, blizu i koga može često da vidi, ali bože zdravlja dok malo poraste, pa ćemo lako", rekao je Šaulić.

foto: Vladimir Šporčić

Emi su nedavno proslavili prvi rođendan, a Šaban je otkrio da je provod na slavlju bio nezaboravan, ali i da postoji jedna stvar zbog koje ga je bilo sramota, ali je to morao da uradi.

"Bilo je strašno, ma izuzetno. Ko god da je bio pričao je na sva usta kako je bilo fantastično. Pevao sam i ja, držao sam i govor, pa me je posle bilo sramota, šta ja tu imam da pričam, ali dobro tražili su od mene kao najstariji sam u porodici. Zapravo sam ja rekao sve ono što je trebalo da se kaže", otkrio je Šaban.

foto: Stefan Jokić

(Kurir.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ILDA ŠAULIĆ: Nisam žena koja se žali na godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track