(FOTO) ZA OVOM PEVAČICOM SU MUŠKARCI OTKIDALI: Imala je velike hitove, povukla se zbog problema sa mužem, sada se vratila i izgleda BRUTALNO!
Foto: Printskrin Youtube

GODINE PAKLA SU IZA NJE

(FOTO) ZA OVOM PEVAČICOM SU MUŠKARCI OTKIDALI: Imala je velike hitove, povukla se zbog problema sa mužem, sada se vratila i izgleda BRUTALNO!

Stars -

Kada se pojavila na estradnom nebu, svi su joj prognozirali veliku slavu, ali zbog privatnih problema morala je da se povuče. Sada se vratila i izgleda bolje nego ikad!

U pitanju je Selma Bajrami, koja se 1997. godine pojavila u velikom stilu, važila je za jednu od najvatrenijih pevačica, a prethodnih nekoliko godina se potpuno povukla sa scene.

Problemi koji su je naterali da se povuče sa estrade na neko vreme, mahom se tiču njenog bivšeg supruga od kog je uspela da razvede 18. maja 2016. godine.

Selma i Mujo Mušić razveli su se u Beču, posle bitke koja je trajala pune dve godine. Kako je sama pričala u nekoliko navrata, sa Mujom je prošla kroz pravi pakao, a tvrdila je da ju je on tukao, maltretirao i ucenjivao za ogromnu svotu novca.

"Trenutno prolazim kroz životni pakao jer je moj sin Daris poslednjih šest dana kod svog oca, koji ne želi da mi pošalje ni fotografiju mog mezimca kako bih ga videla pre operacije. Prema dogovoru, Daris je za vreme praznika trebalo da bude kod njega, a ja sam mu slala poruke kako bi mi poslao fotografije, što on nije želeo da učini. Poslednjih godina imam velike probleme sa njim zbog toga što ne poštuje nijedan dogovor. Trebalo bi da se u februaru konačno razvedemo i da mi više ne pravi probleme", ispričala je pevačica početkom 2016. godine, a pred hiruršku intervenciju koju je imala, tačnije operaciju endrometrioze.

Danas su problemi iza nje, posvetila se poslu i sinu Darisu, i izgleda bolje nego ikad.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samo ovaj muškarac sme da dira Cecine grudi, a evo šta joj je radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track