(VIDEO) TI SI JEDNA KLOŠARKA, NE SMEŠ DA MI SE UNOSIŠ U FACU: Matora i Sanja razmenile UŽASNE uvrede, intervenisalo obezbeđenje
Foto: printscreen//youtube

velika svađa

(VIDEO) TI SI JEDNA KLOŠARKA, NE SMEŠ DA MI SE UNOSIŠ U FACU: Matora i Sanja razmenile UŽASNE uvrede, intervenisalo obezbeđenje

Stars -

Jovana Tomić Matora danas je bila ta koja je u Zadruzi pravila "cirkus". Naime, ona je doživela slom živaca kada je videla Sanju Stanković, u koju je zaljubljenja, kako leži zagrljena sa Banetom Čolakom.

foto: Printscreen

Istog momenta dobila je nervni napad,te je počela da besni, lije suze i histeriše, dok su njeni prijatelji pokušavali da je obuzdaju i smire. Nakon skoro dva sata, Sanja je potražila Jovanu, kada je sukob prerastao u ozbiljan okršaj:

-- Je l' bi volela da si normalna? Budalu od sebe slobodno pravi, od mene nećeš. Ja sebe nisam obrukala, ti nećeš sigurno - poručila joj je Sanja.

- Nemoj da mi se unosiš u facu! Ti si jedna klošarka! Šta ti imaš njega da grliš? Je l' znaš ti šta je poštovanje? Nemoj da mi se unosiš u facu! Ne možeš da spavaš tako sa nekim! Tebe boli ku*ac za mene! Plačem što sam besna, što sam ti ovo dozvolila! - odgovorila je Matora.

foto: Printskrin

- Nije me držao za ruku! Ja sam u ruci držala spisak! Mene niko nije zagrlio. Samo ti smišljaj svoje filmove u glavi! Ja i ti nismo kao Luna i Sloba, shvati to! Mi nemamo ništa - drala se Sanja.

Zbog njihove prepirke uletelo je i obezbeđenje, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

(Kurir.rs/Foto:PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track