RAZLOG ĆE VAS IZNENADITI: U domu Ilde Šaulić ove godine nema novogodišnje jelke!
Foto: Nebojša Mandić

možda sledeće godine

RAZLOG ĆE VAS IZNENADITI: U domu Ilde Šaulić ove godine nema novogodišnje jelke!

Stars -

Pevačica Ilda Šaulić ovu godinu ispraća u velikom stilu. Naime, ona je spektakularno prislavila svoj 39. rođendan u jednom prestoničkom lokalu, a objavila je i tri nove pesme.

"Ulazimo u Novu godinu i 10 godina moje karijere. Puno mi je srce što ovu godinu završavam novim pesmama i nadam se da će sve tri naći put do srca publike", kaže Ilda i otkriva kako će provesti najluđu noć.

"Najluđu noć provodim radno, sa prijateljima i suprugom. Ema će biti u sigurnim rukama. Drago mi je što će biti blizu nas i ostavićemo je samo nakratko te večeri, tako da će mama biti pored nje već kad bude otvorila okice", rekla je lepa plavokosa pevačica i dodala da će božićne praznike obeležiti u krugu porodice.

foto: Vladimir Šporčić

"Božićne praznike ćemo proslaviti porodično, a srpska Nova godina će biti radna. Ja volim praznike, tako da je meni decembar omiljeni mesec kako zbog mog rođendana, tako i zbog te novogodišnje i božićne euforije".

Ilda je dodala da ove godine u njenom domu na Bežanijskoj kosi neće zasijati velika novogodišnja jelka, kao do sada, a razlog za to je njena mezimica Ema.

"Okitili smo kuću, ali sve je to visoko tako da Ema ne može ništa da dohvati. Imaćemo jednu malu jelku za nju jer ona sve voli da hvata i baca tako da će ove godine ona velika jelka izostati, ali smo napravili svašta nešto okolo da njoj bude interesantno", otkrila je pevačica.

foto: Printskrin

(Kurir/Pink, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ILDA ŠAULIĆ: Nisam žena koja se žali na godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track