(VIDEO) NASRNUO NA MACU I JELENU: Janjuša obezbeđenje  OBORILO na zemlju da ih ne umlati! PREKEPELO MU!
Foto: Printscreen

KOŠARKAŠ VIŠE NIJE MOGAO DA TRPI

(VIDEO) NASRNUO NA MACU I JELENU: Janjuša obezbeđenje OBORILO na zemlju da ih ne umlati! PREKEPELO MU!

Stars -

U samo jednom danu Jelena Golubović je dva puta mogla da dobije batine od Janjuša! Njih dvoje već nekoliko dana imaju problem u komunikaciji, a sinoć se u celu priču umešala i Maca, zbog čega je i ona mogla da strada.

Naime, Janjušu smeta što Jelena pominje njegovu ženu i dete, ali Jelena za to ne haje i redovno ga provocira, a sinoć joj se u tome pridružila i Maca Diskrecija.

- Ja nikome prva porodicu neću da diram. Danas je Janjuš prvi put opsovao meni majku! Janjuš i ja smo bili u dobrim odnosima i od njega me je vrlo čude takve psovke - govorila je Jelena tokom sastanka zadrugara, a Maca se ubacivala kako je i njoj psovao majku.

Janjuš je odmah napao i uputio joj najpogrdnije reči.

- Mrš u usta te je*em, glavata! Je*em li ti sve što u kući imaš! Mrš! Ova osoba je od mene napravila agresivnog čoveka. Prva si Jelena krenula da me vređaš. Od ovoga trenutka ove dve devojke ne postoje za mene! - rekao je Janjuš koji se besan potom popeo na sto.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOVANA DOKAZALA DA JE NAJSEKSEPILNIJA POZNATA MAJKA: Gore ne nosi ništa, dodiruje se po zadnjici, a jedan detalj su svi primetili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track