KRVOPROLIĆE NA NASTUPU AMADEUS BENDA: Mladić izvadio nož i prerezao vene
Foto: Pritnscreen

Ponesen žestokom atmosferom

KRVOPROLIĆE NA NASTUPU AMADEUS BENDA: Mladić izvadio nož i prerezao vene

Stars -

Protekli vikend definitivno će još dugi niz godina ostati u pamćenju momcima iz „Amadeus benda“. Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu, ovaj će biti ubeležen po pravom krvoproliću!

Naime, u diskoteci u Kočanima u Makedoniji, ponesen žestokom atmosferom, momak je naočigled svih isekao sebi vene. Nastao je haos i prvi su mu u pomoć pritekli upravo popularni muzičari i konobari, a samo njihovom brzom intervencijom, kao i urgentnom dolasku Hitne pomoći na lice mesta, spasen je mladi život.

Uprkos tome što žele da zaborave ovaj nemili događaj, uspeli smo da stupimo u kontakt sa njima, a čitavu dramu potvrdio je Aleksandar Stanimirović koji je nevoljno odlučio da ovo podeli sa nama:

- Tačno je. Nekoliko puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pesmu „Moja zemlja“. Kada smo to učinili, iznenada je izvadio nož i presekao sebi vene. Bili smo zgranuti. Konobar koji je bio pored njega brzo ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu. Srećom, spasli su ga i sve se dobro završilo - rekao je Aleksandar.

- Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživeli. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika i da je apsolutno nedopustivo povređivati sebe. Muzika je tu da nam život učini lepšim, a ne da ikome nanosi bol - rekao je vidno potresen Aleksandar.

Kurir.rs/Alo/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track