(VIDEO) REZULTATI NISU DOBRI? Jelena Golubović zabrinuta za svoje zdravstveno stanje!
Foto: Printscreen/Youtube

U PANICI

(VIDEO) REZULTATI NISU DOBRI? Jelena Golubović zabrinuta za svoje zdravstveno stanje!

Stars -

Jelena Golubović se pre nedelju dana onesvestila u rijalitiju "Zadruga", a potom je bila odsutna nekoliko dana kako bi se ispitivanjem utvrdilo zbog čega se to desilo. Ona se u ranim jutarnjim časovima požalila Saški Karan da je zabrinuta za svoje zdravstveno stanje.

"Ja se sada najviše plašim za svoje hormone. Ja bi volela sada da znam da to što uzimam nema veze sa mojim hormonima", pričala je zabrinuto Jelena.

Otkrila joj je da ima devijaciju nosa, a onda nastavila da joj priča na kakve je sve analize išla, kao i to da je ubija neizvesnost dok ne stignu rezultati ždrela i nosa, kako bi znala šta joj je dalje činiti.

"Taj papir je bio sa latinskim izrazima i ja nisam razumela pola, nisu ni oni, i kad mi je juče žena protumačila to je ispalo katastrofalno. Ja sam se juče histerično smejala, danas je drugačije sve. Opet sam u panici", priznala je Jelena.

Saška kao njena dobra rijaliti drugarica je hrabrila da ne razmišlja negativno i ne paniči, dok rezultati ne budu gotovi, a do tada im ostaje da se nadaju najboljem.

(Kurir, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track