(VIDEO) SVE SE TRESLO OD DOBROG ROKA! Kad Ceca proslavlja Svetog Nikolu, zaboravlja narodnjake i sluša OVU KULTNU GRUPU!
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

ROKERSKA SLAVA

(VIDEO) SVE SE TRESLO OD DOBROG ROKA! Kad Ceca proslavlja Svetog Nikolu, zaboravlja narodnjake i sluša OVU KULTNU GRUPU!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je tradicionalno obeležila porodičnu slavu Svetog Nikolu, a veliki broj gostiju dočekala je uz ogroman osmeh na licu.

Cecini prijatelji i porodica veselili su se do sitnih sati, a kao i svake godine i ove se okupio veliki broj poznatih - Milan Kalinić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Slađa Alegro, Saša Kovačević, Dragan Marković Palma...

Trpeza je, očekivano, bila bogata svim i svačim, a Ceca se pohvalila fotografijom iste i na svom Instagram profilu. Folk diva otkrila je da su pripremu čitavog slavlja bile zadužene njena sestra i majka.

foto: Printscreen

Nije tajna da je na Cecinoj slavi uvek vrhunski provod, a ona kaže da dobru atmosferu duguje dobrim i opuštenim gostima. Za muziku nema brige - puno je odličnih pevača bilo sinoć u vili na Dedinju, ali zanimljivo je da su se gosti zabavljali uz rok muziku!

Naime, dok su naši novinari razgovarali sa Cecom, sve je treštalo o dobrog, starog roka. U pozadini čuje se čuvena grupa EKV i njihova numera "Par godina za nas". Neočekivan izbor muzike, zar ne?

Uverite se i sami u gore priloženom snimku!

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track