Najnovije vesti

(VIDEO) RAZOTKRIVENE STROGO ČUVANE TAJNE ANE KORAĆ! Dopisivala se sa Slobom, a u Zadruzi se LJUBILA sa OVIM zadrugarom! Nije Janjuš!
Foto: Printcsreen/Youtube

ISTINA SE SAZNA KAD TAD

(VIDEO) RAZOTKRIVENE STROGO ČUVANE TAJNE ANE KORAĆ! Dopisivala se sa Slobom, a u Zadruzi se LJUBILA sa OVIM zadrugarom! Nije Janjuš!

Stars

Iako je bila ljuta na Marka Janjuševića Janjuša, kome je rekla da ne želi takvog prijatelja kao što je on, Ana Korać mu je preko svega prešla. I kako njena ljutnja nije dugo trajala, Ivanjičanka se ponovo našla u društvu košarkaša i Miljana Vračevića sa kojima je pričala u pabu.

U jednom trenutku ove zadrugare, zanimalo je sa kojim ukućanima se poznaje Ana Korać, šta se dešavalo između nje i Slobe Radanovića, kao i između nje i Anđela Rankovića.

- Dopisivala se u privatnom životu sa Slobom, Vojketom, Anđelom - nabrajao je Miljan.

- Da li ima još neko? Ko je kome poslao poruku? Šta ti je poslao? Na Instagramu ili na Fejsbuku - interesovao se Janjuš.

foto: PrintScreen/Youtube

- On! To je bilo davno, pre dve godine! - rekla je Ana.

- A zna li Kija da si se dopisivala sa njenim mužem? - nastavio je Miljan.

- Zna - kratko je odgovorila Ivanjičanka.

foto: PrintScreen/Youtube

Kako je razgovor odmicao, Miljan je izjavio kako se Ana u "Zadruzi" ljubila sa Anđelom i da mu je maneken to rekao. Zanimljivo je da Anđelo u ovom rijalitiju ima devojku, pevačicu Teodoru Džehverović, koja ga je nazvala gejem.

Poznato je da je Sloba pre ulaska u "Zadrugu" razmenjivao poruke sa Lunom Đogani, sa kojom je kasnije pred kamerama prevario svoju suprugu Kristinu Kockar, a Ana Korać danas je iznela i nove detalje iz ljubavnog života pevača.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...