POLICIJA JU JE JEDVA PRONAŠLA I VRATILA KUĆI IZ NEMAČKE: Maja Nikolić šokirala pričom, sve se desilo kada je imala 16 godina!
Foto: Damir Dervišagić

NAPRAVILA HAOS

POLICIJA JU JE JEDVA PRONAŠLA I VRATILA KUĆI IZ NEMAČKE: Maja Nikolić šokirala pričom, sve se desilo kada je imala 16 godina!

Stars -

Pevačica nikada nije krila da je ljubav najveći pokretač svega, kao i da je zbog nje spremna da uradi baš sve, o čemu svedoči i njena šokantna priča iz davne 1991. godine, kada je imala svega šesnaest godina.

Maja Nikolić je toliko bila zaljubljena u svog momka da je, bez znanja roditelja, spakovala kofere i iz Niša se uputila u daleku Nemačku, iz koje ju je deportovala tamošnja policija!

foto: Dragan Kadić

"Spakovala sam se i iz Niša otišla u Frankfurt autobusom, kupila povratnu kartu, a odatle do Bremena auto-stopom, kao da je sve to normalno, bez obzira da li bi me neko silovao, napao... Uopšte o tome nisam razmišljala. Rekla sam tati da idem na šahovski turnir u Šumarice, časna reč! Bila sam najbolja u šahu tada... Trudila sam se da me tata ne provali, pa sam ga zvala svaki drugi dan da mu saopštavam rezultate sa turnira, a on čuje iz daleka galamu, gužvu... Posle četiri - pet dana me je provalio", ispričala je Maja.

foto: Dado Đilas

Čim joj je otac saznao gde je, odmah je kontaktirao nemačke državne organe, kako bi mu ćerku po hitnom postupku vratili kući.

"Pozvao je državnu policiju, uspeli su da me pronađu i odmah su me vratili kući. Kad sam se vratila, otac mi je rekao da sam potpuno luda. Rekla sam tati:"Ja mogu opet da pobegnem. Hoćeš tako ili da me pustiš?", prisetila se Maja i za kraj dodala:

foto: Dado Đilas

"Sa tim čovekom sam bila tri i po godine, ja sam imala samo šesnaest godina... Što si mlađi, to su ljubavi vatrenije, jače i iskrenije", izjavila je ona.

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track