POBESNEO: Željko Rstić bivšu devojku šalje u zatvor! PRAVDA JE NA MOJOJ STRANI!
Foto: Privatna arhiva

Najveći estradni zavodnik ne oprašta prevaru

POBESNEO: Željko Rstić bivšu devojku šalje u zatvor! PRAVDA JE NA MOJOJ STRANI!

Stars -

Rstić podneo krivičnu prijavu protiv Marjane Stanković, za koju tvrdi da mu je na prevaru uzela 30.000 evra

Željko Rstić podneo je krivičnu prijavu protiv bivše devojke Marjane Stanković, koja mu je nedavno, kako on tvrdi, na prevaru uzela 30.000 evra.

Bivši verenik Vesne Zmijanac bio je prinuđen da se pre dve nedelje obrati nadležnim organima na Voždovcu jer je nemoćan da povrati svoj novac koji je dao Stankovićevoj.

- Željko je ispričao inspektorima da je bivšoj partnerki dao 30.000 evra, koliko je tvrdila da joj treba da bi mu završila legalizaciju jedne zgrade. Ona to nije učinila, već je novac potrošila, zbog čega su i raskinuli. Na osnovu Rstićeve priče inspektori su zaključili da je u pitanju krivično delo zloupotrebe poverenja, pa su predmet prosledili tužilaštvu - kaže izvor i dodaje:

- Krivični zakonik predviđa da za proneveru sume veće od milion i po dinara sledi kazna zatvora do osam godina, tako da bi Marjana mogla loše proći ukoliko se dokaže njena krivica.

Rstić je Stankovićevoj dao priliku da mu vrati novac, ali ona i dalje to odbija i pokušava da zataška celu stvar.

- Marjana uporno tvrdi da je novac koji je bio namenjen za legalizaciju dala nekim ljudima da završe taj posao. Rstić je insistirao da mu kaže imena tih osoba, ali ona to ne želi jer zna da je novac potrošila - kaže jedan biznismenov prijatelj.

Pozvali smo Željka i on je potvrdio naša saznanja.

- Tačno je da sam podneo krivičnu prijavu protiv prevaranta Marjane Stanković. Očigledno da ona sve ovo nije toliko ozbiljno shvatila, ali znate da sam uvek bio pravičan i da je pravda na mojoj strani - kaže Rstić.

Kurir / M. D.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja