(FOTO) MINA VRBAŠKI BRŽE-BOLJE ZABORAVILA ĐEKSONA? Sada je u zagrljaju ovog zgodnog frajera! Sećate li ga se?
Foto: PrintScreen/Youtube

NE ČASI ČASA

(FOTO) MINA VRBAŠKI BRŽE-BOLJE ZABORAVILA ĐEKSONA? Sada je u zagrljaju ovog zgodnog frajera! Sećate li ga se?

Stars -

Otkako je odlukom gledalaca napustila "Zadrugu", ne propušta priliku da uživa u društvu zgodnog mladića kojeg je upoznala u popularnom rijalitiju.

Iako se sedamnaestogodišnja Mina Vrbaški u rijalitiju "Zadruga" do ušiju zaljubila u Nemanju Đerića Đeksona, sa kojim je pred milionima gledalaca imala turbulentnu vezu, po napuštanju rijaltiija pažnju joj je privukao drugi muškarac, tačnije - jedan od bivših cimera.

Sudeći po Mininim objavama na Instagramu, Đekson joj i dalje nedostaje, međutim, izgleda da se vodi onom izrekom "daleko od očiju, daleko od srca", pa je prazninu u njenom srcu rešio da upotpuni maneken Jovan Mijalković, koji je u brojnim anketama proglašen najzgodnijim učesnikom "Zadruge".

??

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

Mina i Jovan, koji je prošle nedelje napustio rijaliti, proveli su čitav dan zajedno, a njihovi osmesi dovoljno govore o tome koliko prijaju jedno drugom.

Zgodni maneken je, takođe, Minu toliko uspeo da oduševi svojim izgledom da ga je sve vreme snimala i hvalila na Instagramu, a da li je u pitanju novo prijateljstvo ili u njihovom odnosu postoje i određene varnice, pokazaće vreme.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track