OGLASILI SE PAROVI: Gastoz se uskoro vraća u rijaliti
Foto: Damir Dervišagić

U ŠALI SAPLEO CIMERA

OGLASILI SE PAROVI: Gastoz se uskoro vraća u rijaliti

Stars -

Nenad Marinković Gastoz, kako najavljuje produkcija Parova, uskoro će se pojaviti u programu.

Kako produkcija najavljuje u saopštenju, Gastos će u programu objasniti kako se oseća pošto je, kako se navodi, u bezazlenoj šali sapleo Branislava Radonjića Brendona i povredio ga.

"Sinoć je, u pauzi između lajva, Nenad Marinković u šali, sapleo Brendona, koji je nezgodno pao i povredio se. Produkcija je odmah pozvala hitnu pomoć, kako bi se učesniku pomoglo, a zatim je prevezen u Urgentni, jer je govorio da je „istegao ligamente". Ubrzo je stigao lekarski nalaz da se na snimku vidi prelom, za koji lekari smatraju da je nastao kad je Brendon nezgodno pao. Na licu mesta, po službenoj dužnosti, policija je uzela izjavu od Brednona i zatražila izveštaj od produkcije".

foto: Printskrin

"Na zahtev državnih organa, učesnik rijalitija „Parovi“, Nenad Marinković Gastoz je razgovarao sa policijom i dao izjavu i potpisao u policijskoj stanici", navodi produkcija produkcija i dodaje: U redovnoj proceduri, Marinković će razgovarati i sa tužiocem. Izjavu pred tužiocem, daće i Radonjić, koji će tada glasno da se izjasni da li želi da tereti Gastoza ili se slaže da je sve slučajno i da Marinković nije kriv", istakli su iz Parova.

Kako produkcija ističe, Gastoz je kažnjen novčano, odbijen mu je deo honorara, provešće vreme u izolaciji, ali će se uskoro vratiti u program, u kojem će još jednom ispričati svojim fanovima detalje događaja.

foto: Printscreen

"Nije bilo namerno, ali, eto, i obična glupost može da seizrodi u problem – rekao je Gastoz. "Nisam želeo da povredim Brendona, zašto bih, poznajem ga godinama...

Kako su naveli, i Brendon bi trebalo posle kraćeg odmora i biravka sa porodicom za Novu godinu, da se vrati u rijaliti.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UDALA SE GASTOZOVA BIVŠA: Zvezda Granda rekla sudbonosno DA! A tek da vidite ko je kum!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track