BRENINA SNAJKA NE MOŽE DA ZADOVOLJI SAŠU POPOVIĆA: Evo šta je tražio od Prije, pa je PUKLA!
Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

SNIMANJE NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA

BRENINA SNAJKA NE MOŽE DA ZADOVOLJI SAŠU POPOVIĆA: Evo šta je tražio od Prije, pa je PUKLA!

Stars -

Aleksandra Prijović, snajka Lepe Brene, pukla je na Sašu Popovića na snimanju novogodišnjeg porgrama "Grand produkcije".

Naime, Prijovićka se pojavila na snimanju novogodišnje specijalne emisije zajedno sa Milicom Todorović, Radom Manojlović, Katarinom Grujić, Milicom Pavlović, Andreanom Čekić i, za razliku od njih, negodovala zbog repertoara koji je direktor "Grand produkcije" Saša Popović zahtevao da peva.

"Ne mogu ovo da izvodim, zaista. Hvala ti puno", urlala je Aleksandra, okrenuvši ljutito leđa Popoviću.

Saša se nije mnogo uzbudio zbog toga što je odbila da peva pesme koje je on odabrao, pa joj je rekao da ne treba da brine.

foto: Dragana Udovičić

"Sve je u redu. Nema potrebe za panikom", uveravao je Popović Priju, koja nije imala vremena za polemiku, budući da je snimanje trebalo da počne za nekoliko minuta.

Zatim je Aleksandra, kao i ostale pevačice koje su se našle u emisiji, pevala svoje stare hitove.

Kada se završilo snimanje, Aleksandra je sela pored Popovića kao da među njima nije ni došlo do koškanja, a zatim mu je otkrila pred svim prisutnima zbog čega je nedavno pustila suzu.

"Gledala sam emisiju "Nikad nije kasno" i videla jednu divnu baku kako peva sevdalinku. Odmah mi se u glavi javila slika bake moje majke, koja je umrla kada je ona imala 16-17 godina. Ona je divno pevala sevdalinke i imam neki snimak. Plakala sam kao kiša, jer znam da bi se i ona pojavila u toj emisiji da je živa", rekla je Aleksandra, a Popović je kratko prokomentarisao da bi sigurno bilo tako.

foto: Nebojša Mandić

(Kurir.rs/Alo/Foto Vladimir Šporčić/Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRIJOVIĆKA I ADIL UKRSTILI GLASOVE: Razvalili Cecin veliki hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track