(FOTO) KURIR U DOMU ESTRADNOG PARA Ana Sević: Navikle smo da slavimo Novu godinu bez Darka!
Foto: Dragana Udovičić

EUFORIJA

(FOTO) KURIR U DOMU ESTRADNOG PARA Ana Sević: Navikle smo da slavimo Novu godinu bez Darka!

Stars -

Pomirila sam se s činjenicom da je stalno odsutan. I ja sam, dok nisam rodila dete, radila za svaki praznik. Sama sam izabrala koji ću posao raditi, kao i muža, kaže Ana Sević

U životu Ane Sević i Darka Lazića dosta toga se promenilo otkad se pre tri godine rodila njihova ćerka Lorena.

Za razliku od drugih porodica koje praznike zajedno slave, popularni pevački par osuđen je da bude razdvojen zbog poslovnih obaveza. Međutim, to ne menja novogodišnju euforiju koja vlada u njihovom domu.

Sevićeva je pred novogodišnju noć u njihovim stanu u Filmskom gradu ugostila ekipu Kurira, pa nam se pohvalila kako je uz pomoć ćerke okitila prostor u kojem žive.

- Da li vam se sviđa? Dom sam ukrašavala ja, kao i svake godine. Pa neće sigurno Darko. Niti ima vremena, niti ima dara. Imala sam malu Loreninu pomoć i ona je ukrašavala donji deo jelke, što se da primetiti. Tri dana je trajalo kićenje kuće, a jelku sam pripremala do šest sati ujutru. Uvek mi je nešto falilo, pa sam dokupljivala. Lorena već 15 dana odbrojava do Nove godine. Oduševljena je. Od mene je nasledila da se svemu raduje i da u svemu uživa - kaže pevačica kroz smeh i dodaje da je navikla na Lazićevu odsutnost od kuće.

foto: Dragana Udovičić

- Navikli smo da praznike ne provodimo zajedno. Ne znamo drugačije da živimo. U potpunosti razumem supruga jer se bavim istim poslom. Dok nisam rodila dete, isto sam radila za svaki praznik. Pomirila sam se sa činjenicom da je to tako i ne mogu da promenim. Sama sam izabrala kojim ću se poslom baviti, kao i muža. Darku je ovaj period udaran, mnogo radi. Nikad nije kod kuće, prosto nam je čudno kada je s nama. Kada je s Lorenom, maksimalno joj je posvećen - rekla je voditeljka „Grandovog“ takmičenja „Neki novi klinci“.

foto: Dragana Udovičić

Sevićeva dodaje da će Lorena novogodišnje dane provesti u društvu bake i prabake, a ona će sa rodbinom uživati u Crnoj Gori.

- Doček je odavno ugovoren. Biću s familijom u Crnoj Gori. Darko u novogodišnjoj noći radi u Ljubljani, ali svakako smo on i ja uvek u kontaktu, kao da smo zajedno - završava Sevićeva.

MARIJA DEJANOVIĆ - Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja