Najnovije vesti

IVANA SELAKOV NE ODUSTAJE OD RODITELJSTVA: Plašim se da mi vantelesna neće uspeti
Foto: Damir Dervišagić

Uporna

IVANA SELAKOV NE ODUSTAJE OD RODITELJSTVA: Plašim se da mi vantelesna neće uspeti

Stars

U 2017. Ivana je već imala pripremne preglede i savetovanja s lekarima kako bi u sledećoj godini konačno mogla da postane majka

Ivana Selakov je donela novogodišnju odluku - da ode na vantelesnu oplodnju!

Pevačica i njen verenik Predrag Mirković već duže vreme žele da se ostvare kao roditelji, ali pošto to nisu uspeli prirodnim putem, odlučili su da probaju i drugi način.


U 2017. Ivana je već imala pripremne preglede i savetovanja s lekarima kako bi u sledećoj godini konačno mogla da postane majka.

 

- Kako se bliži taj dan, pomalo me hvata strah. Ali verujem da će sve biti u redu, optimista sam. Dosta sam pričala s ljudima koji su se odlučili za vantelesnu oplodnju i zato sam rešila da uđem u taj proces - rekla je pevačica.


Ukoliko im se ne posreći da vantelesna uspe iz prvog puta, Ivana i njen verenik nemaju nameru da odustanu.

 

- Znam ljude koji iz tri ili četiri pokušaja nisu uspeli. Sreća je da ni Peđa ni ja nemamo nikakav zdravstveni problem i to je velika olakšavajuća okolnost. Zajedno smo odlučili. Oboje podjednako želimo da budemo roditelji i on je ushićen zbog ovog procesa. Imam prijateljicu kojoj je iz prvog puta uspela i takvi primeri me ohrabruju - rekla je Ivana.


Kurir / I. E.

 

Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...