KOME TREBA BUMBAR, PUN PARA BUMBAR? SVI SMO ĐUSKALI UZ NJEN HIT, a ona 20 godina od tada izgleda OVAKO
Foto: PrintScreen/Youtube

SRELA KARLEUŠU, PA SE ZAJEDNO FOTKALE

KOME TREBA BUMBAR, PUN PARA BUMBAR? SVI SMO ĐUSKALI UZ NJEN HIT, a ona 20 godina od tada izgleda OVAKO

Stars -

Lina Marković Božović, koja je devedesetih godina harala muzičkom scenom s pesmom „Bumbar“, nedavno se pojavila u javnosti.

Ona je došla na nastup Jelene Karleuše za reprizu Nove godine, što je iskoristila da se slika sa koleginicom i njihovu zajedničku fotku postavi na društvene mreže. One se dugo poznaju jer su zajedno počinjale karijeru, pa su se ovom susretu veoma obradovale.

- Samo smo malo starije - napisala je Lina u opisu fotografije.

foto: Privatna arhiva

Lina je 1996. snimila veliki hit „Bumbar“, ali se dugo nije pojavljivala u javnosti, pa su mnogi skoro i zaboravili kako ona izgleda. Pre nekoliko dana održala je nastup u jednom beogradskom klubu koji je bio posvećen dens muzici iz devedesetih godina, a prvog dana januara srela je i Karleušu.

Markovićeva je objavila tri albuma, a osim pesme „Bumbar“, slušane su bile i numere „Stope u pesku“, „Slutim da je kraj“ i „24 bez šlema“. Krajem devedesetih se udala, rodila dve ćerke i posvetila se privatnom biznisu, zbog kojeg je donela odluku da se zauvek pozdravi sa pevanjem. Od njenog poslednjeg pojavljivanja u javnosti prošle su dve decenije, a Lina se nije mnogo promenila iako ove godine puni 38.

I. E. - Foto: Privatna arhiva; PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track