LJUPKA VAN SEBE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Takvim primitivcima nije mesto na televiziji, njoj treba stručna pomoć! Danima sam u šoku!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

SKANDAL

LJUPKA VAN SEBE ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Takvim primitivcima nije mesto na televiziji, njoj treba stručna pomoć! Danima sam u šoku!

Stars -

Pevačica Ljupka Stević zabavljala je takmičare rijalitija "Zadruga" u najluđoj nosi. Međutim, pri samom ulasku doživela je neprijatnosti od Jelene Golubović.

Pevačica je optužila da joj je Jelena ukrala limunadu prošli put kada je nastupala u rijalitiju, zbog čega je Golubovićeva burno reagovala.

"Ku.vo raspala! Klošarka jedna", rekla je između ostalog besna Jelena.

foto: Printscreen

Ljupka je ovom reakcijom ostala šokirana, a evo šta kaže o Jeleni.

"Konflikt koji su mediji preneli, a tiče se limunade i moje šale koju sam uputila učesnici rijalitija ostavio me je u šoku! Dok sam bila u kući nisam imala predstavu šta dotična sve izgovara i kakvim pogrdnim imenima me naziva. Od jake muzike i galame svih ukućana nisam znala šta zadrugarka o meni priča. Zaista sam u šoku. Sada, kada sam pregledala sve snimke i čula svakakve uvrede koje su bile upućene direktno meni malo je reći da sam šokirana! Sramota me je da ponovim sve ono što je rekla o meni i ovo je prvi put da u svojoj karijeri doživim takve uvrede. Neka joj ide na čast svaka izgovorena reč, dok sa druge strane smatram da primitivcima sa takvim rečnikom treba zabraniti pojavljivanje na televiziji, kao i bilo koji vid javnog istupanja. Moje mišljenje iz najbolje namere, bez imalo cinizma i zlobe, jeste da Jelena treba da potraži stručnu pomoć", rekla je Ljupka.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja