VESNA RIVAS ZBOG SULEJMANA MENJA STRANKU: Napuštam radikale i prelazim u socijaliste!
Foto: Damir Dervišagić

Rešena

VESNA RIVAS ZBOG SULEJMANA MENJA STRANKU: Napuštam radikale i prelazim u socijaliste!

Stars -

Učesnica „Parova“ razočarana u člana SRS, koji je odbio debatu s Aleksandrom Požgajem, pa je poručila da će Vojislavu Šešelju posle dve decenije vratiti člansku kartu

Vesna Rivas više neće da bude radikalka! Učesnica „Parova“ rešila je da napusti Vojislava Šešelja i priključi se Socijalističkoj partiji Srbije.

foto: Filip Plavčić

Ona je ovu odluku donela jer ju je razočarao cimer Sulejman Spaho, koji je, kao i ona, član Srpske radikalne stranke. Nekadašnji poslanik odbio je debatu s bivšim socijalistom Aleksandrom Požgajem pred kamerama u rijalitiju, što je Vesnu naljutilo.

- Spaho je veliko stranačko razočaranje! Htela sam da uletim i da ga pokrijem. Ovaj čovek je bio 10 godina u parlamentu i ako je nešto naučio, to je da vodi debatu. Aleksandar Požgaj ga je izazvao u ime socijalista, bacio je rukavicu protivniku iz radikala. On je to odbio. Mislim da će biti sankcionisan jer se ovo nije desilo otkad je gavran pocrneo. Voja Šešelj nikada nije pobegao s bojnog polja. Ovaj ovde je obrukao partiju i ovo će biti glavna tema posle praznika - rekla je besno Vesna i otkrila svoju odluku:

- Zato što je Spaho ispao loš čovek, ja posle 20 godina članstva u SRS, čim izađem iz „Parova“, napuštam stranku i prelazim u socijaliste - izjavila je Rivasova.

foto: Damir Dervišagić

Spahu su njene reči uvredile, pa ju je napao da je za dve decenije članstva samo dva puta platila članarinu, ali mu ona nije ostala dužna:

- Ja sam počasni član s počasnom karticom koju je potpisao lično Šešelj - poručila je Vesna Sulejmanu i počela da hvali predsednika SRS.

- Voja je svima pokazao zube, pa čak i pred Haškim tribunalom, a ovaj ovde ne sme da sedne s Požgajem da imaju duel. Spaho je politički fikus - završila je Vesna diskusiju.

foto: Printskrin Youtube

Spaho je zatim poručio da je odbio debatu jer rijaliti nije mesto za priču o politici, ali nije dobio podršku cimera, koji su želeli da vide njegov duel s Požgajem.

Požgaj optužuje

SPAHO JE VARAO LJUDE

Aleksandar Požgaj je optužio Spahu da je varao ljude tako što im je naplaćivao obećanja da će im naći posao.

- Tražio im je od 1.000 do 1.500 evra da ih zaposli u Skupštini. Sastajao se s njima u kafićima u Kosovskoj ulici. Javila se jedna gospođa koju je prevario, molim je da dođe ovde i sve ispriča. Neka dođe i Safir iz Loznice, i njega je prevario. Ja neću reći njegovo ime, Safir je sada odbornik u Skupštini grada Loznica - rekao je Požgaj.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ - Foto: Damir Dervišagić; Filip Plavčić; PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja