(VIDEO) BAHANALIJE I SKANDALI U RIJALITIJIMA DNO DNA: Prvo se tuku, šamaraju, lome ruku, a onda sve reše seksom pred kamerama!
Foto: PrintScreen

STRAHOTE

(VIDEO) BAHANALIJE I SKANDALI U RIJALITIJIMA DNO DNA: Prvo se tuku, šamaraju, lome ruku, a onda sve reše seksom pred kamerama!

Stars -

Seks, ljubav i batine kao da su neodvojivi deo u današnjim vezama, a ono što gledamo u rijalitijima kao da to i potvrđuje. Skandalozno ponašanje, tuče pa posle seks među parovima gledamo svakodnevno.

Prvo se pobili, pa imali seks

U toku jedne žurke u vili Parova glavne "zvezde" večeri su bili Ivan Marinković i Mea Bond. Naime, Ivan je bio krajnje nasilan i grub, napao ju je kako god je stigao, a ona se branila koliko je mogla. Bilo je šamara, zavrtanja ruke, udaraca i svega sličnog. Poslednja stvar koja se očekivala jeste ona koja se dogodila neposredno posle zabave. Naime, Ivan i Mea su završili u strasnom zagrljaju, a svoju avanturu su, na opšti užas, nastavili u krevetu.

Đekson i Anđela Žestoko je počela Zadruga, a jedni od prvih koji su probili led bili su Nemanja Đerić Đekson i Anđela Veštica. Oni su danima imali seksualne odnose, a jedan je ostao upamćen.

Naime, iako se nije videlo šta se dešava ispod pokrivača, Anđela je vrištala.

- Aaa! Jeb*m ti život! Jesi normalan ti - vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

- Jao, j*b*te, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja - dodala je ona u naletu strasti.

Mina i Đekson Pomenuti Đekson nije gubio vreme u Zadruzi, pa je Anđelu Vešticu zamenio sa njenom najboljom drugaricom Minom Vrbaški. Malo je reći da je Mina maloletna, malo je reći da su milioni ljudi gledali njihov seks, a najgore od svega je što je Mina bila pod jakim lekovima. Neretko se dešavalo da pred svima posle seksa sa Đeksonom pokaže intimnu regiju ili da lomi stvari po kući. Ona je kasnije napustila rijaliti.

Strasti buknule u štali Luna Đogani, devojka i/ili ljubavnica Slobe Radanovića, budući da je još uvek oženjen Kijom Kockar, koja je takođe u Zadruzi, u nekoliko navrata zgrozila je gledaoce svojom nehigijenom, a njih dvoje u paru zgrozili su sve kada su imali seks u štali. Da sve bude ispraćeno, pobrinula se i produkcija Zadruge koja je emitovala taj seks necenzurisano. I sami učesnici bili su u šoku.

Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track