JOŠ SAMO 2 MESECA DO POROĐAJA: Evo na šta će Nataša Bekvalac i Luka iskeširati NOVAC! Ne štede na prinovi!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

PRIPREME ZA MEZIMICU

JOŠ SAMO 2 MESECA DO POROĐAJA: Evo na šta će Nataša Bekvalac i Luka iskeširati NOVAC! Ne štede na prinovi!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac je veliki perfekcionista i ništa ne prepušta slučaju pa tako užurbano radi na uređenju enterijera sobe za svoju drugu mezimicu.

Nataša, navodno, poslednjih nedelja obilazi brojne salone nameštaja da bi odabrala najlepši koji se uklapa u ostatak enterijera njenog stana na Dedinju.

"Nataša i Luka su spremni da iskeširaju poveću svotu novca kako bi opremili sobu za svoju naslednicu. Prvo je posetila jedan salon za tapete, gde je odabrala da zidovi budu puderasto roze. Razmišljaju još oko kreveca. Svideo im se jedan u beloj boji, ali i jedan sa šarama, pa još razmišljaju. U svemu ovome učestvuje i Hana koja sa nestrpljenjem očekuje dolazak sestre. Hana već gleda garderobicu, ali i balone, kao i plišane igračke koje će sačekati njenu sestru kada izađe sa majkom iz porodilišta", rekao je izvor koji je upućen u celu priču.

foto: Dragana Udovičić

U sređivanje sobe nije previše hteo da se meša Natin suprug Luka, želeći da svojim princezama prepusti sav posao, jer u njih ima veliko poverenje kada je u pitanju dekoracija i sam enterijer.

"Kako su poznate po tome da imaju istančan ukus za dizajn, on je njima pružio puno poverenje, a ono što je do sada imao prilike da vidi oduševilo je budućeg oca. Hana u korak prati mamu i govori joj šta bi s čim moglo da se iskombinuje. Kaže da obavezno tepih i zavese moraju da budu sa likovima iz crtanih filmova, a omiljeni joj je "Frozen", dodaje naš izvor.

foto: Printskrin Youtube

Inače, mala Hana je mami rekla da želi da sve vreme bude kraj sestre i da će biti zadužena za sestrino uspavljivanje.

"Hana svira klavir i pohađa časove pevanja pa je već naučila nekoliko uspavanki. Već govori kako će da je presvlači. Nataša se baš raduje što je Hana srećna što će dobiti sestru i što ne pokazuje ni trunku ljubomore. Čak je tražila od majke da donese njene omiljene igračke iz Novog Sada kako bi upotpunile kolekciju u dečjoj sobi, gde će biti njena sestra", naglašava izvor.

Kako dalje saznajemo, Nataši će veliku podršku u prvim danima po izlasku iz porodilišta pružiti i majka Mira.

"Trebaće joj prvih dana dok se ponovo ne privikne na obaveze i mala pomoć od majke, koja se odmah ponudila da ćerki priskoči u pomoć. Kasnije će Nataša unajmiti i bebisiterku, jer će uporedo morati da vodi računa o Haninom školovanju, ali i bebinim potrebama", dodaje izvor.

Kako se bliže praznici, Nataša planira da Božić provede u krugu najbližih članova porodice u rodnom Novom Sadu. Ona će sa sestrama Kristinom i Draganom, njihovim porodicama, kao i sa suprugom Lukom, ćerkom Hanom i roditeljima dočekati najradosniji hrišćanski praznik.

Nata o trudnoći: Luka i ja smo presrećni

Od trenutka kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, pevačica nije skidala osmeh sa lica. U javnosti nije mnogo želela da se oglašava o trudnoći, već je jednom, na pitanje kako se oseća, rekla sledeće:

"O srećnim stvarima nikada nisam ćutala, a trudnoća je jedna velika sreća. Ipak, kako je još rano, ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni", izjavila je nedavno Nataša.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track