Najnovije vesti

ŽENA JE PRE IZGLEDALA TOP: Goga Sekulić prokomentarisala svoje kilograme, pa se dotakla i Karleuše!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

KO NEMA CELULIT?

ŽENA JE PRE IZGLEDALA TOP: Goga Sekulić prokomentarisala svoje kilograme, pa se dotakla i Karleuše!

Stars

Pevačica Goga Sekulić svakako ne spada u grupu žena koje kriju svoje kilograme i stide ih se.

 

Ona bez problema priznaje da se ugojila i da ima celulit, ali, kako kaže, to je problem svake žene i uopšte se ne opterećuje oko toga.

 

"Ja sam toliko trenirala, ne da bih dobro izgledala, već zbog sebe i zbog zdravlja. Pošto sam često dolazila u Beograd, stres, po 5 puta mesečno letovi i bila sam naduvena, ugojila sam se par kilograma, ali pošto su neki novinari napisali "Goga ima celulit", ja se uopšte ne nerviram, jer sam videla da je to sada moderno i čak neke koleginice forsiraju celulit", priča Goga.

 

??‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Goga je prokomentarisala i izgled svoje koleginice Jelene Karleuše, pa je rekla sledeće:

 

"Ona je žena pre izgledala top, sad ima malo viška kilograma. Čak je, čini mi se, izjavila da je boli uvo što ima celulit. Pa, koja žena nema celulit", rekla je pevačica podržavajući koleginicu sa kojom, inače, ne razgovara već 15 godina.

 

"Ja sam imala period baš 2006. album "Gaćice" perfektno sam izgledala, tačkicu celulita nisam imala, ali to je baš bilo veliko odricanje... Spavanje u 11 sati, ustajanje u 7 ujutru, dva treninga dnevno, zdrava ishrana... Nema šampanjca, vina, alkohola... Ovaj naš posao je jako stresan. Vratiću se opat na trning. Moj dečko je oduševljen mojim izgledom, ali mu smeta što sam se par kilograma ugojila", iskreno je objasnila Goga.

 

(Kurir/Telegraf, Foto:Kurir)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

GOGA SEKULIĆ U KOMBINACIJI SA MILETOM KITIĆEM: Ovo niko nije očekivao

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...