Najnovije vesti

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O ZATVORU: Tokom 4 meseca iza rešetaka tražila je samo jednu stvar, a onda joj ovaj političar ispunio želju
Foto: Dragan Kadić

OTKRILA I ŠTA JE TRAŽILA DA JOJ NABAVE

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O ZATVORU: Tokom 4 meseca iza rešetaka tražila je samo jednu stvar, a onda joj ovaj političar ispunio želju

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je javno o jednom od najtežih perioda svog života. Naime, ona je provela četiri meseca u zatvoru, a konačno je skupila snagu da progovori o svemu.

Naime, folk diva je za vreme trajanje akcije "Sablja", davne 2003. godine četiri meseca provela u Centralnom zatvoru, a jedan detalj koji je otkrila, iznenadio je mnoge.

foto: Damir Dervišagić

Dok je ona provodila dane iza rešetaka, Rasim Ljajić koji je tada bio ministar za ljudska i manjinska prava, obišao je Centralni zatvor, pa i pevačicu.

 

"On je obliazio tada Centralni zatvor i tako je došao i do mene. Pitao me je onako ljudski: "Ceco, da li ja za vas mogu nešto da učinim? Rekla sam: "Da, naravno! Treba mi pinceta za sređivanje obrva, ne daju mi"", otkrila je Ceca i dodala da je Rasim ostao šokiran njenom skromnošću.

foto: Dado Đilas

"Što se tiče tog čoveka, mogu da kažem samo najlepše. Izuzetno veliki gospodin i za njega imam samo reči hvale", rekla je Ražnatovićeva u novogodišnjem intervjuu za TV Novi Pazar i dodala da je period koji je provela iza rešetaka za nju velika bol, veliko javno poniženje i velika nepravda.

 

(Kurir.rs/Foto Kurir)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) CECA PREKRIVENA KRISTALIMA: Kada je izašla pred publiku u novogodišnjoj noći, svi su popadali!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...