SAŠA KOVAČEVIĆ SA BOLEŠĆU BORI OD 15. GODINE: Ovo je jedina istina o mom zdravlju!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Progovorio

SAŠA KOVAČEVIĆ SA BOLEŠĆU BORI OD 15. GODINE: Ovo je jedina istina o mom zdravlju!

Stars -

Saša Kovačević, koji već neko vreme uživa sa Zoranom Tasovac, progovorio je o svojoj bolesti, kao i da bi se odlično snašao u ulozi oca...

Da li si u 2017. ostvario sve svoje ciljeve i da li ćeš je pamtiti po dobrim ili lošim stvarima?

Živi smo i zdravi, što je najbitnije za svaku godinu, tako da svim svojim bližnjima i porodici uvek poželim prvenstveno zdravlje i ljubav, a nakon toga materijalne i poslovne stvari. Tako da, što se tiče 2017, bilo je mnoštvo lepih koncerata, ali ne toliko pesama. Bila je jedna za tu godinu i nadam se da će ih u 2018. biti više.

foto: Damir Dervišagić

Koliko ti je važna Nova godina i kada pomisliš na detinjstvo, koja je prva stvar koja te asocira na nju?

Kao mlađi sam se više radovao novogodišnjoj noći i planirao sam mnogo više. Međutim, kako sam stariji, manje pažnje dajem tom datumu. Iskreno, najbitnije mi je da budem u krugu porodice, a ukoliko nisam, provodim je uglavnom radno, van zemlje. Ove godine sam imao sreću da novogodišnju noć provedem sa mojim dragim Zemuncima, što je meni bilo najdraže, jer je i porodica mogla da bude uz mene.

Kažu da je crveni veš u novogodišnjoj noći obavezan. Da li si ispunio to?

S obzirom na to da je crvena boja simbol ljubavi, nije na odmet da se obuče nešto novo za ulazak u Novu godinu. Tako da, i ja sam ove godine ispoštovao te norme.

Da li ti je zdravstveno stanje zaista toliko ugroženo kao što se piše i šta je prava istina?

Što se zdravlja tiče, to je više napumpana priča. Hvala Bogu dragom, dobro sam. Imam problema sa alergijom, ali ga imam već od 15. godine, s tim što se od tada znatno pojačao intenzitet osetljivosti i to je nešto što mi pravi problem, ali ništa toliko koliko je medijski prikazano.

foto: Damir Dervišagić

Postoji li neka želja koja ti se nije ostvarila za sve ovo vreme koliko si na sceni?

Zahvalan sam svojoj dragoj publici koja me prati dugi niz godina, koliko sam već na javnoj sceni, tako da, mislim da sam sve svoje želje ispunio i da je upravo ta publika moj najveći pokretač. Da li je trebalo da se desi neki veći koncert ili ne, svakako mislim da ima vremena i da će tek biti koncerata, a publika je najbitnija. Bitno je da postoji neko ko će sve to propratiti i podržati.

Publiku si oduševio numerom na španskom jeziku. Da li si ikada razmišljao da gradiš inostranu karijeru?

Ta numera je upravo i nastala zbog toga jer smo želeli da probamo da izgradim karijeru i na inostranom tržištu. Međutim, čitav koncept njihovog marketinga i svega je potpuno drugačiji od balkanskog, tako da je prvenstveno potrebno da se finansijski mnogo bolje pristupi promociji pesme. Tako da, videćemo. Iskreno se nadam da ćemo u nekom trenutku uspeti da napravimo dobar kontakt i neki pomak tamo.

Planiraš li proširenje porodice u 2018. i šta možemo očekivati kada je o karijeri reč?

Nebrojano puta sam pričao o proširenju porodice i kada se to desi, desiće se. Biće mi zaista puno srce zbog toga. Što se karijere tiče, samo bih voleo da ide kao što je i do sada išlo, a da publika i dalje, u svakoj mojoj pesmi, prepoznaje upravo to nešto čime se bavim mesecima.ž

Zbog čega se retko pojavljuješ sa Zoranom u javnosti, da li misliš da bi to ugrozilo vašu vezu?

Nekako sam kroz godine karijere shvatio da je bolje da svoj privatni život držim što više po strani, koliko je to izvodljivo i moguće, tako da iz tog razloga ne potenciram svoju vezu.

Često si isticao da obožavaš decu i da priželjkuješ devojčicu. Kako bi se snašao u menjanju pelena i kojim vrednostima bi učio svoju decu?

Mislim da bih se dobro snašao u ulozi oca. Jesam, nebrojano puta sam rekao da priželjkujem decu, odnosno devojčicu, kako sam i naglasio. Pretpostavljam da bih svoju decu učio vrednostima kojima su i mene moji roditelji učili, jer smatram da tu nema greške.

Kako Zorana reaguje na silne devojke koje ti se udvaraju, da li je ljubomorna?

Što se Zorane i ljubomore tiče, apsolutno nema nikakvih problema i verovatno je to razlog što mi funkcionišemo ovako kako i funkcionišemo.

(Kurir.rs/Vip/Foto Aleksandar Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track