Ludilo na Ušću

Treće veče Belgrejd kolinga

Ludilo na Ušću

Stars -
Nastup grupe Fejt no mor kasnio čitav sat, ali vredelo je čekati jer je publika uživala u fenomenalnoj svirci rokera

Ko čeka dočeka!Sinoć je na beogradskom Ušću bila prava ludnica! Za sjajnu atmosferu pobrinulo se nekoliko bendova, a najveću pažnju i interesovanje izazvala je američka rok grupa Fejt no mor. Njihov nastup kasnio je više od sat i na binu su se popeli tek pola sata posle ponoći, ali vredelo je čekati. Publika je uživala u fenomenalnom nastupu rokera.Titulu najsimpatičnijih sigurno bi ponela grupa Agli kid Džo, tačnije njen basista Kordel Kroket, koji je oduševio predstavnike sedme sile. U trenutku kad je prošao pored ograde i video novinare, neko je dobacio da bi mogao da donese neko pivo, što je on shvatio ozbiljno. Otišao je do svojih ljudi i vratio se noseći nemačko pivo, viski i „koka-kolu“, a zatim počastio novinare i fotoreportere.

Sinoć su nastupili:- Agli kid Džo- Horors- Pablik imidž limitid- Darknes- Fejt no mor- Sisters ov mersi

Festival zatvaraju:- Strejt Miki end Bojs- Šarks snejks end Plejns- Bjesovi- Svi na pod- Eva Braun- Blokaut- Darkvud dab- Kandža Kodža i Nebojša

Tražili cveće, ali grobljanskoČlanovi Fejt no mora imali su jedan pomalo morbidan zahtev. Od organizatora su tražili da im potpuno belu binu pospu cvećem za sahrane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track