Korumpirani Hrvat biće na čelu Pinka!

Željko želi samo provereno

Korumpirani Hrvat biće na čelu Pinka!

Stars -
Siniša Svilan, koji bi trebalo da vodi Mitrovićevu medijsku imperiju, optužen za primanje mita od 262.000 evra kao direktor na TV Nova

Ružičasti skandal!Siniša Svilan, koji bi trebalo da bude novi regionalni direktor Pinka Željka Mitrovića, optužen je za primanje mita od 262.000 evra dok je bio direktor programa hrvatske TV Nova. Županijsko državno odvjetništvo optužilo ga da je primio pomenuti novac od direktora produkcijske kuće „Kor medija“ Vladimira Šelebaja Selijera kako bi emisije te produkcije bile emitovane upravo na TV Nova. Reč je emisijama „Jedan na jedan“, „U sridu“, „Istraga“, koje su na toj televiziji emitovane tri godine, a za svaku od njih Svilan je primio 1.000 evra. Zbog te optužnice novi Mitrovićev direktor dobio je šut-kartu na hrvatskoj televiziji prošlog meseca, a samo koji dan pre nego što je veliki skandal potresao susednu državu.Iako nije bio Hrvatima, izuzetno je dobar Mitroviću, na čijoj „ružičastoj televiziji“ su potvrdili da su u toku pregovori sa Svilanom. Ako do dogovora dođe, kako kažu, neće biti angažovan kao glavni i odgovorni urednik TV Pink, već regionalni programski koordinator Mitrovićevog medijskog carstva, koje obuhvata Pink Srbiju, Pink BiH, Pink SI, Pink M i Pink Makedoniju.Raskid saradnje sa Svilanom na TV Nova je poslovna tajna, a novo Mitrovićevo pojačanje nije želeo da govori o transferu.

Sad voli hrvatsko

Koliko prošle godine Željko Mitrović je, zbog oduzimanje njegove jahte u Hrvatskoj, pretio da će zabraniti sve iz te zemlje u svojoj imperiji - reklame o turizmu, muziku, kinematografiju... Sad se predomislio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track