PRLJA BILA PROBLEMATIČNA: Izbacili su me iz škole zbog tuče!
Foto: Damir Dervišagić

ISPOVEST

PRLJA BILA PROBLEMATIČNA: Izbacili su me iz škole zbog tuče!

Stars -

Nisam bila cvećka, stalno sam bežala sa časova, imala sam neopravdanih koliko hoćeš. Nakon samo četiri meseca su me oterali, ispričala je učesnica „Parova“

Učesnica „Parova“ Nina Prlja otkrila je da su je izbacili iz srednje Hidrometeorološke škole u Beogradu nakon samo četiri meseca!

Starleta je u rijalitiju bez imalo stida priznala da je oduvek problematična i da ju je zato direktor beogradske stručne škole oterao.

- Nikad nisam bila cvećka, pogotovo u školi. Igrom slučaja sam upisala meteorološku školu, a nisam je volela. Stalno sam bežala sa časova, imala sam neopravdanih koliko hoćeš. Nakon četiri meseca su me izbacili! Krenula sam u školu u septembru, a već u januaru su me izbacili, nakon prvog polugodišta, i to zbog neke tuče. Pritom, nisam bila ocenjena iz skoro svih predmeta, niko mi nije pravdao časove - rekla je Nina, a na pitanje voditeljke Bojane Ristivojević zbog čega nije htela da bude „vremenka“, odgovorila je:

- Uvek sam želela da budem frizerka, a ne meteorolog. Na kraju sam i upisala frizersku školu.

Prlja je istakla da joj je posao frizera mnogo toga omogućio.

- Veoma mlada sam počela da radim kao frizerka, sedam godina sam se time bavila. Radila sam u raznim frizerskim salonima u Beogradu i dobro sam zarađivala, mogla sam sebi sve da priuštim. U tom periodu sam stalno izlazila, dobro se zabavljala i sve sam sama finansirala. Posao frizera mi je omogućio i da posećujem razne modne događaje u Beogradu, ali i van njega, kao i da upoznam poznate ljude. Potom sam otišla u Dubai, gde sam neko vreme radila kao frizerka - rekla je Nina.

Prlja je javnosti poznata i pre „Parova“, i to zbog umešanosti u narko-aferu. Starleta je 2016. godine uhapšena na beogradskom aerodromu zbog pokušaja da prenese 100 grama kokaina upravo u Dubai! Ona je deo kazne odslužila u Centralnom zatvoru, a drugi deo u kućnom pritvoru. Pri ulasku u rijaliti Nina je rekla da želi da krene od nule i da sama zaradi novac. Cimerima je u više navrata pričala o svojim nestašlucima, porodičnim problemima, a priznala je da je uvek volela opasne momke. Upravo je jedan takav Nini nedavno kupio stan u Beogradu, ali ona nije želela da otkriva njegov identitet.

foto: Printscreen

Burna ljubav s Mladenom

ZATRUDNELA U RIJALITIJU?!

Nina je s Mladenom Vuletićem u rijalitiju započela burnu vezu, punu raskida i pomirenja. Starleta se nedavno izlanula da joj kasni menstruacija, zbog čega su mnogi posumnjali da je trudna.

- Ne želim seks sa Mladenom, naročito ne bez kondoma, ionako mi kasni, pa neću da rizikujem - rekla je Prlja.

Ipak, starleta je nedavno priznala da želi dete i da će biti najbolja mama na svetu. Mladena je vest o trudnoći obradovala, rekao je da će prihvatiti odgovornost.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VIKI UŽIVO ŠPIJUNIRALA KARLEUŠU: U Zvezdama Granda se brutalno vređaju, a sad je Miljkovićka uradila nešto neverovatno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track