NOVI DETALJI OTMICE UČESNICE PAROVA: Evo kako je Mirelu kidnapovao dečko! JEZIVO!
Foto: Prinrscreen/Happy

TAKMIČARKE SVE VIDELE

NOVI DETALJI OTMICE UČESNICE PAROVA: Evo kako je Mirelu kidnapovao dečko! JEZIVO!

Stars -

Mirelu Lapanović oteo je bivši dečko Neša, a takmičarke "Parova" koje su toj sceni prisustvovale otkrile su ukućanima kako je sve to izgledalo.

Pevačica Vesna Rivas još uvek je u šoku zbog strašne situacije kojoj je prisustvovala.

"Kada je ugledao mene, on mi se onako osmehnuo i onda zvao Mirelu da dođe: "Ljubavi, dođi. Tu sam za tebe", rekla je Vesna, a onda se nadovezala Dalila: "Ljudi, vi ne možete da zamislite kakav je to bolestan pogled bio".

foto: Damir Dervišagić

Mira je zajedno sa Dalilom Dragojević i Vesnom Rivas, limuzinom prevezena do salona. Međutim po povratku natrag u luksuznu vilu "Parova", prisustvovale su otmici Mirele Lapanović i otkrila kako je ta otmica detaljno izgledala.

foto: Prinrscreen/Happy

"Neša je presreo limuzinu ispred televizije Happy, izašao iz svojih kola i krenuo je da odvaljuje bravu od limuzine. Mirela je izašla sela kod njega u auto, mahnula i smejala se kamermanima i nama u facu. Da nije htela oduprela bi se", izjavila je Mira.

Miliju sa kojim je Mirela nekada imala strastvenu vezu najteže je palo i veoma je zabrinut i preplašen za nju.

foto: Pritnscreen

"Rekla mi je da se plaši i za mene i za nju, takođe mi je rekla da me voli. Ne znam šta ona zaista ima sa Nešom. Bilo kako bilo ja sam uz nju. Ako misli da će u budućnosti sa Nešom biti sjajno ja ću je podržati, ali ako nije sve u redu neka to i kaže. Moja poruka je da se drži i da bude jaka. Daj Bože da je sve u redu", poručio je Mili Mireli.

foto: Printscreen

Kurir.rs/happy/Foto Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track