MILJANA ZAPOMAGALA U RIJALITIJU: Izgubila sam bebu!
Foto: Zorana Jevtić

Dramatična noć

MILJANA ZAPOMAGALA U RIJALITIJU: Izgubila sam bebu!

Stars -

Miljana Kulić ne prestaje da šokira javnost - ovog puta je Nišlijka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, umislila da je izgubila bebu, pa je napravila haos u „Zadruzi“.

Ona se odmarala u spavaćoj sobi i u jednom trenutku je ko oparena skočila iz kreveta i počela da zapomaže.

- Ljudi, nije mi dobro! Izgubila sam bebu! Ne mogu ovo da podnesem. Ovo je strašno. Želim svoje dete. Jao, majko moja, pomagajte mi. Zovite doktore - vikala je Kulićeva.

Ukućani su pokušali da je smire i govorili su joj da je sve u redu.

- Šta ti je, ženo božja! Smiri se! Bog s tobom, šta si se istripovala. Beba ti je u stomaku. Ajde prestani da plačeš i da se nerviraš bez ikakve potrebe. To si nešto loše sanjala - objasnila joj je Saška Karan, a Kulićeva se jedva smirila:

- Jao, ovo mi se nikad nije dogodilo. Ne znam šta me je snašlo. Imala sam košmar. Verovatno sam napeta zbog svega što se dešava, pa me obuzimaju crne misli. Uh, dobro je. Osetila sam da mi se dete pomera i sad je sve u najboljem redu. Ne bih podnela da se bebi nešto dogodi.

foto: Zorana Jevtić

Ona je priznala da jedva čeka da ode na kontrolu jer što pre želi da sazna pol bebe.

- Sad je pravo vreme da saznam da li nosim dečaka ili devojčicu. Jedva čekam da odem na ultrazvuk - rekla je Nišlijka.

Tim povodom pozvali smo Miljaninu majku Mariju, koja tvrdi da je njena ćerka paničarka i da pravi problem tamo gde ga nema:

- Ma Miljana samo paniči. Čula sam da joj se raskrvarila ranica koja nema veze s trudnoćom, a ona čim vidi krv, pomisli da je to katastrofa. Tamo su starije žene i smirile su je, nije išla ni kod lekara juče. Ubedile su je da nije ništa strašno i da nema potrebe za brigu. Ona uvek paniči, kad nekoga boli stomak, ona posle pola sata kaže: „Mama, da idem kod lekara, možda će i mene da zaboli stomak?“ Lepo je tamo čuvaju. Išla je 20. januara na kontrolu kod ginekologa. Obaveštena sam da je sve u redu i da nemam razloga za brigu.

foto: Damir Dervišagić

Sama će brinuti o detetu

IVAN NAS NE INTERESUJE!

Ivan Marinković je brzo zaboravio Miljanu, koja je zatrudnela s njim. On je u „Parovima“ bacio oko na novu učesnicu Jovanu Dejić. Marija Kulić tvrdi da će njena ćerka brinuti o detetu bez Ivanove pomoći:

- Ni slučajno me ne interesuje on! On je u jednom rijalitiju, ona u drugom. Miljana će dete odgajati bez njegove pomoći. Ona ima majku, oca i dve sestre, nije sama na ovom svetu. Ima ko da joj pomogne. Ima nas dosta, samo da smo svi živi i zdravi, nema potrebe da ona brine o tome.

Kurir / Lj. Stanišić - M. Dejanović

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAJNO SE UDALA ZA BOGATOG BIZNISMENA U LAS VEGASU: Suzana Mančić danima plakala zbog zeta, a evo u kakav LUKSUZNI ŽIVOT vodi njena starija ćerka! BAHANALIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track