OPSEDALA GA, ON JE ISKULIRAO: Kija proganjala Petra Mitića!
Foto: Dragana Udovičić, SVET

Kristina Kockar oduvek volela pevače

OPSEDALA GA, ON JE ISKULIRAO: Kija proganjala Petra Mitića!

Stars -

Sredinom 2012, po završetku takmičenja „Zvezde Granda“, kada je Pepi bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica „Zadruge“ bila je opčinjena njime

Kristina Kockar, pre nego što se udala za Slobu Radanovića, bila je ludo zaljubljena u Petra Mitića, kojeg je proganjala i na sve načine pokušavala da stupi u kontakt s njim, saznaje Kurir.

Sredinom 2012, po završetku takmičenja „Zvezde Granda“, kada je Pepi bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica „Zadruge“ bila je opčinjena njime. Svakodnevno je pratila šta objavljuje na Fejsbuku i odlazila na nastupe koje je imao po Srbiji. Međutim, pevač je zbog svoje sadašnje supruge Ivane Pavković totalno iskulirao Kiju.

foto: Aleksandar Jovanović

- Ona ga je pratila tokom takmičenja i navijala je za njega. Uvek je govorila da joj je simpatičan i da bi odlepila kada bi ga poljubila. Slala mu je poruke, on joj je na nekoliko i odgovori. ,Kasnije je počela da ide na njegove svirke i tu je više puta pokušala da mu priđe i smuva ga. Upoznali su se, ali ništa više od toga. On nije želeo da s devojkama ostvaruje neke kontakte, pogotojer je započeo vezu s Ivanom - kaže naš izvor.

Kija se posle saznanja da folker ima devojku povukla, a ubrzo je upoznala i Slobu.

foto: Printscreen

Kurir / M. D.

Foto: Dragana Udovičić, SVET

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Milan Vasić propevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track