ISPLIVAO ZORIČIN PRLJAV VEŠ: Javio se njen bivši Riki i otkrio još jednu istinu!
Foto: Printscreen

NEĆE JOJ BITI DOBRO

ISPLIVAO ZORIČIN PRLJAV VEŠ: Javio se njen bivši Riki i otkrio još jednu istinu!

Stars -

Istina o Zorici Dukić se polako otkriva. Nakon što su se dotakli teme njenog učešća u prvoj sezoni rijalitija "Parovi" gde je pobedila zajedno sa partnerom Rikijem, javio se i on da sve objasni.

Naime, nakon što je u luksuznu vilu kao gost ušao Bojan i izneo detalje iz tog perioda. On je otkrio kako nije tačno da je Zorica upoznala Rikija pre Parova već da je on bio taj koji ih je spojio radi učešća u samom rijalitiju.

foto: Printskrin Youtube

Zoričina priča je bila da su ona i Riki uplovili u vezu pre samog ulaska u vilu i baš tim povodom Riki se javio da bi sve razjasnio.

"Jedina i prava istina je da smo se ja i Zorica upoznali u Stefan braunu i da smo se posle toga videli na humanitarnoj večeri za Kraljevo i od tada smo bili u nekoj vrsti veze. Nismo se upoznali na dan ulaska u Parove i to možete videti i kod mene na fejsu, ona je bila i kod mene na svadbi tako da je Zorica moj ratni drug. Neko mi je rekao da je bilo organizovano i neko glasanje za nas, ja to ne znam znam samo da smo imali veliku podršku publike. Zorica definitivno nije glumila moju partnerku u rijalitju mi smo tada bili u vezi i u tom trenutku kada sam ja bio u rijalitiju nisam imao devojku", rekao je Riki.

foto: printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA IZVELA MOMKA NA BINU A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Koga boli ku.ac kako se zoveš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track