RADA REŠILA DA NIKOME VIŠE NE ĆUTI: Pevačica iznenadila izjavom o Karleuši!
Foto: Damir Dervišagić

SAD SVIMA SVE GOVORI

RADA REŠILA DA NIKOME VIŠE NE ĆUTI: Pevačica iznenadila izjavom o Karleuši!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović nedavno je donela odluku da, kako kaže, nikome ne ćuti.

Naime, Rada se osvrnula na odnos sa koleginicama Milicom Pavlović i Jelenom Karleušom, ali i na šuškanja da je dečko vara sa muškarcem.

foto: Dragan Kadić

Nedavno se pojavila priča da te Haris vara sa jednim rediteljem. Kako to komentarišeš i da li bi pre oprostila da te dečko prevari sa muškarcem nego sa ženom?

- Prvi put čujem za to, a jedino što mogu da kažem jeste da je to notorna glupost. Što se tiče drugog dela pitanja, prevara nije opcija, bilo da se radi o muškarcu ili ženi.

Šta misliš o gejevima?

- Odavno sam se izjasnila da podržavam gej populaciju i da bih pevala na "Paradi ponosa" ako bi me pozvali, a iz pouzdanih izvora znam da obožavaju moju pesmu "Dva promila" i da je puštaju u beogradskim gej klubovima.

foto: Dragan Kadić

Kakva je Jelena Karleuša kada je reč o pozdravljanju?

- Karleuša je super, ona se uvek javi kada se sretnemo. Makar i kada smo u trku, na aerodromu, kada zaista imamo samo 15 sekundi za razgovor, ispoštuje me i pozdravimo se. Ali zato je ona Karleuša.

Kako si reagovala na njen komentar da takmičenje "Zvezde Granda" još nije iznedrilo pravu megazvezdu?

- Ako ćemo iskreno, mislim da Jelena nije preterala i da je definitivno u pravu kada je to rekla, jer nijedna "Zvezda Granda" još nije održala veliki solistički koncert u "Areni" ili Centru "Sava". Za razliku od kolega koji su karijere gradili tokom devedesetih godina, danas nemate kompozitore kao što su oni koji su pisali za Draganu Mirković, Cecu, Karleušu, Brenu... Mnoge njihove pesme su hitovi i nakon 20 godina, a pitanje je da li će to biti slučaj i sa pesmama koje mi sada pevamo.

foto: Damir Dervišagić

Da li bi radije snimila duet sa Milicom Pavlović ili Aleksandrom Prijović?

- Nezgodno pitanje, jer se sa Milicom više družim nego sa Aleksandrom. Stalno se dopisujemo i uzajamno podržavamo. Milici puštam sve svoje pesme i pre nego što ih objavim, a ona mi daje savete za spotove, a pruža mi veliku podršku. S druge strane, Aleksandra je fantastična, ali bih radije snimila duet sa Milicom, jer smo obe vrcave i energične i među nama nema sujete.

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PEVA RADI NA UVCE: Savo Milošević dohvatio mikrofon u kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja