ZORICU JAVNO OTKAČILE DRUGARICE: Nisi poželjna u Crnoj Gori! Svi koji su te jeb.li više neće da te vide!
Foto: Printscreen

TEŠKA PROZIVKA

ZORICU JAVNO OTKAČILE DRUGARICE: Nisi poželjna u Crnoj Gori! Svi koji su te jeb.li više neće da te vide!

Stars -

Pre nekoliko dana Zorica Dukić je otvoreno govorila o skandalu sa Tamarom Đurić i njenom drugaricom Aleksandrom, nakon kog njih dve više ne govore, a sada je stigao i odgovor od njih dve.

Tačnije, njih je snimala prijateljica, koja je htela da dokaže da se Tamara i Aleksandra i dalje druže.

Snimak je iz jednog restorana, a devojka koja je snimala poručila je Zorici da zarađuje pare u rijalitiju i ne laže da se dve drugarice više ne druže.

Bilo je tu i psovki, a Zorica je tvrdila da su se Tamara i Aleksandra u međuvremenu pomirile i da se ona i Tamara Đurić zapravo druže.

Pogledajte kako je ta situacija izgledala:

Kasnije se u program emisije "Upoznajte Parove" uključila se Aleksandra, prijateljica Tamare Đurić, koja je imala mnogo toga da joj poruči.

Aleksandra nije imala nimalo lepe reči za Zoricu Dukić, te joj je poručila da više nije poželjna u Crnoj Gori na moru tokom leta.

"Neka ide na drugo more, Grčku ili bilo gde, jer ovi koji su je je**li više ne žele da je vide", bila je brutalna Aleksandra, a Zorica joj je poručila da je "polusvet" i da je očekuje tužba.

"Mladen zna da sam bila u vezi samo sa jednim dečkom iz Crne Gore i to je sve. Ne zanima me šta joj ona priča", rekla je Zorica, dok je Aleksandra rekla da je Dukićeva "jaka mačka koja mora da zaradi novac u rijalitiju".

foto: Damir Dervišagić

Zorica je tada uzvratila:

"Ne, nego ću da se je**m za pare", rekla je učesnica rijalitija, nakon čega joj je Aleksandra uputila opomenu da je više ne pominje u rijalitiju.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Dara Bubamara vozii Porše od 95.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track