Sanja Ilić na Beoviziji: Došlo je  vreme da branim boje naše zemlje!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

On je najveći favorit za našeg predstavnika

Sanja Ilić na Beoviziji: Došlo je vreme da branim boje naše zemlje!

Stars -

Muzičar sa svojom Balkanikom iznenadio spojem etna i modernog zvuka u pesmi koju izvode Danica Krstić i bivši učesnik „Iks faktora“ Mladen Lukić

Sanja Ilić i Balkanika sa pevačicom Danicom Krstić i bivšim učesnikom „Iks faktora“ Mladenom Lukićem, najveći su favoriti za predstavnike Srbije na Evroviziji, saznaje Kurir.

Muzičar kaže za Kurir da je došlo vreme da upravo on brani boje naše zemlje na ovom prestižnom takmičenju u Portugalu.

- Posle mnogo godina iskustva i praćenja šta se dešava na Evrosongu, svi zajedno smo došli na ideju da je pravo vreme da se Balkanika pojavi na Beoviziji. Imamo veoma dobru, modernu pesmu s primesama srpskog i balkanskog melosa, koja sadrži sve što treba da predstavlja našu zemlju. Danica najbolje peva etno muziku, Mladen, koji je buduća rok zvezda, kao i tema „Nova deca“, pravi su pogodak za ovo takmičenje. Ceo svet je upućen u tu priču o mališanima koji se sada rađaju pametniji, lepši, bolji i s njima gradimo novi i bolji svet. Mislim da je to prava priča koja nije kafanska, jer je Evrovizija ipak nešto drugo - smatra Ilić i dodaje da će akcenat na scenski spektakl staviti tek ako budu izabrani za Evrosong:

- Ne idemo na vizuelne efekte, već na pesmu, na interpretaciju i na jasnu poruku koju ona nosi. Bože zdravlja, kad pobedimo, za Evroviziju ćemo smisliti neki spektakl.

Mladen Lukić
Mladen Lukićfoto: Printscreen

Pored njih, na Beoviziji će se pojaviti i Maja Nikolić, Ivan Kurtić, Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Boris Režak, Danijel Pavlović, Dušan Svilar, Saška Janković, Lana i Aldo...

Montevizija

CRNOGORCI ŠALJU NINU ILI KATARINU

Komisija RTCG odlučila je da se Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović predstave 17. februara na Monteviziji, kada će i gledaoci slanjem poruka izabrati predstavnika Crne Gore.

Kurir / LJ. S.

Foto: Printscreen, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track