Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! MAJKA VELJKOVE NOVE DEVOJKE ZA KURIR: Za priju Cecu zaklaću najveće pile!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

DOBRO DOŠAO, ZETE

EKSKLUZIVNO! MAJKA VELJKOVE NOVE DEVOJKE ZA KURIR: Za priju Cecu zaklaću najveće pile!

Stars

Mi smo domaćinska porodica i znamo za red, napravićemo lep ručak. Drago mi je što je naša Bogdana s njenim sinom, on je lep, dobar i vaspitan dečko, kaže Danijela Rodić, koja u Titelu ima farmu pilića

Veljko Ražnatović osvojio je srce atraktivne košarkašice Bogdane Rodić iz Titela, ali je očarao i njenu majku Danijelu Rodić, koja za Kurir poručuje da obožava budućeg zeta!

foto: Damir Dervišagić

Sin folk zvezde Cece Ražnatović proveo je vikend u ovom vojvođanskom mestu, ali još nije upoznao roditelje nove devojke.

- Prijatno sam se iznenadila kada mi je ćerka rekla da je u vezi sa Cecinim sinom. Njih dvoje su na početku, Veljka još uvek nisam upoznala, ali ima vremena. O njemu mislim sve najlepše. On je mlad, lep, dobar i vaspitan dečko. Drago mi je što su zajedno i imaju našu punu podršku. Volela bih da se lepo slažu i da njihov odnos ide u lepom pravcu - kaže za Kurir Bogdanina majka.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Starija njena ćerka Bojana bliska je s još jednim članom Cecine porodice - Milanom Marinkovićem. Pitali smo je da li bi volela da joj pevačica postane prija.

- Mislim da ne postoji žena koja to ne bi volela! Ceca je jedna dama, naša najveća muzička diva i veliki borac. Volela bih da je upoznam, nezavisno od toga da li će mi jednog dana biti prija ili ne. Nju izuzetno cenim i poštujem, a vreme će pokazati da li su njen sin i moja ćerka jedno za drugo. Neka deca uživaju, a mi smo tu da im pomognemo i da ih usmerimo ako za to ima potrebe - priča Danijela.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

S obzirom na to da Bogdanini roditelji drže farmu pilića, interesovalo nas je da li će budućoj priji spremiti piletinu.

- Znate kako, za priju mora da se pripremi najbolje pile (smeh). I ne samo pile nego i sveža, domaća jaja. Sve mora da bude kako treba, pa kad ispečemo pile, da bude preukusno. Šalu na stranu, ako dođe do toga da se upoznamo, napravićemo lep porodični ručak. Mi smo domaćinska porodica i znamo za red - kaže Rodićka.

foto: Damir Dervišagić

Ona ističe da je ponosna na sve tri naslednice.

- Moje ćerke znaju da su odrasle u radničkoj porodici i od malih nogu imaju radne navike. Uzimajući u obzir prirodu našeg posla, one ustaju u četiri sata ujutru i pomažu nam u svim poslovima. Retko kad izlaze u grad jer im obaveze oko fakulteta, ali i posla, to ne dozvoljavaju. Budući da znaju svoje prioritete, to im i ne pada teško. Mi kao roditelji smo izuzetno ponosni na sve tri - zaključuje Danijela.

Zavodnice

SVE TRI SESTRE U SPOTU ZVEZDE „GRANDA“

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Veljkova nova devojka Bogdana Rodić se sa svoje dve sestre već pojavljivala u javnosti. Njih je angažovao komšija, pevač Miloš Miša Jovičić, da glume u njegovom spotu za pesmu „Sipaj duplo“.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Sudeći po videu, sve tri su odlično odradile posao. Prosto se ne zna koja je lepša, a Bogdana je čak i u spotu zavela pevača.

Ljiljana Stanišić - Foto: Privatna arhiva; Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...