RAT CECE I JECE SE NASTAVLJA Karleuša: Ne mogu više da gledam te loše operisane kapke!
Foto: Damir Dervišagić, Svet / Nikola Tomić

SVETLANA RAŽNATOVIĆ nije došla na suđenje

RAT CECE I JECE SE NASTAVLJA Karleuša: Ne mogu više da gledam te loše operisane kapke!

Stars -

Juče je trebalo da se održi ročište po Ražnatovićkinoj tužbi, ali ona je izostala pravdajući se da se ne oseća dobro. Jelena poručila: Verujem da će ova farsa uskoro biti završena

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović juče se nisu srele u Prvom osnovnom sudu zbog toga što se Arkanova udovica iz zdravstvenih razloga nije pojavila na ročištu.

„Mala od skandala“ odazvala se sudskom pozivu po tužbi svoje koleginice za povredu časti i ugleda. Nekoliko minuta pre 10 časova, s advokatom i portparolom, Jelena je došla u sud i pozdravila medije.

Glavobolja

- Raspoložena sam, samo me malo boli glava - rekla je JK i požurila ka zgradi.

Tamo se, međutim, nije dugo zadržala. Nakon što je Cecin pravni zastupnik saopštio sudiji da se njegova klijentkinja ne oseća dobro i da zato nije mogla da dođe, ročište je odloženo za april. Karleuša je iz suda izašla oko 11.30 i u svom stilu prokomentarisala dugogodišnju rivalku.

- Ona tuži, pa se ne pojavljuje. Svakako mi prošli put nije bilo prijatno kad je sudija zvao obezbeđenje zbog njenog agresivnog ponašanja. Zbog toga je protiv nje podneta i krivična prijava. Verujem da će ova farsa uskoro biti završena i da više te loše operisane kapke neću morati da gledam - kazala nam je JK.

foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

Kazna od 700.000 dinara

Podsetimo, Ceca je u maju prošle godine po ko zna koji put tužila Karleušu jer joj je na društvenim mrežama pominjala decu. U odštetnom zahtevu Ražnatovićkini advokati traže da Jelena plati kaznu od 700.000 dinara na ime pretrpljenog duševnog bola. Tada je Ceca medijima rekla:

- Nikad se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikad nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše, zbog koje smo godinama trpeli moja porodica i ja. Ovog puta sam rešila da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem.

Problem su pokušale i sudije da reše mirnim putem, tako što su u novembru prošle godine održale neuspelu medijaciju koja se skandalozno završila. Svedoci koji su prisustvovali pokušaju pomirenja rekli su da se u sudnici čula vika i da je čak moralo da interveniše obezbeđenje.

foto: Zorana Jevtić

- Sigurno niste čuli iz mojih usta kako vičem. Ja se ponašam kulturno, pogotovo pred sudom, koji poštujem. Ne koristim takav uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ne znam, ali mene niste - rekla je tada JK.

Istorijat

KAKO SU SE SVAĐALE

Karleuša je na estradu kročila 1995, a u to vreme je Ceca već bila popularna pevačica. Njih dve su se odlično slagale, ali to se promenilo 1998. Navodno je JK izjavila da su sve pevačice ku*ve, što je posebno pogodilo Arkana, pa je on počeo da je proziva po medijima. Nakon njegove smrti 2000, sukob između dve zvezde se produbio, a na značaju je dobio posle akcije „Sablja“ 2003, kada je Ceca uhapšena. Otad JK koristi svaku priliku da Cecu podseti na to da se družila s kriminalcima koji su ubili premijera Zorana Đinđića, kao i za malverzacije i utaju poreza prilikom prodaje fudbalera kluba Obilić. Zbog kućnog pritvora JK je dala Ceci nadimak Nanogica. Ražnatovićka uglavnom nije odgovarala na Karleušine prozivke, ali ju je tužila nekoliko puta - za povredu ugleda i vređanje dece.

Kurir / Jelena Stuparušić - Ivan Ercegovčević

Foto: Svet/Nikola Tomić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja